Haberler

(Geniş haber) CEVİZLİBAĞ'DA SU TANKERİ TRAMVAYA ÇARPTI

*Seferler yaklaşık 1 saat sonra normale döndü Haber-Kamera: Cemil ÖZDEMİR / İSTANBUL DHAZeytinburnu, Cevizlibağ'da Topkapı istikametine giden tramvaya su tankeri çarptı.

*Seferler yaklaşık 1 saat sonra normale döndü

Haber-Kamera: Cemil ÖZDEMİR / İSTANBUL DHA
Zeytinburnu, Cevizlibağ'da Topkapı istikametine giden tramvaya su tankeri çarptı. Kazada yaralanan olmazken tramvay seferleri bir süre çift yönlü durduruldu. Kazaya karışan tramvayın kaldırılmasının ardından seferler normale döndü.
Kaza, 07.30 sıralarında Cevizlibağ'da meydana geldi. İddialara göre kırımızı ışıkta duramayan su tankeri sürücüsü Topkapı istikametine seyir halinde olan bir tramvaya çarptı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kaza nedeniyle tramvaydan tahliye edilen yolcular, rayların üzerinde yürüyerek bir sonraki durağa gitti. Kazada ölen yada yaralanan olmazken, seferler çift yönlü olarak durduruldu.
Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada, "T1 Kabataş- Bağcılar tramvay hattında teknik bir arıza sebebiyle seferler Bağcılar-Cevizlibağ veTopkapı-Kabataş istasyonları arasında yapılmaktadır" bilgisi verildi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çalışmasının ardından seferler normale döndü. Kazanın ardından tramvay garaja çekilirken, kazaya karışan su tankeri çekici yardımıyla kaldırıldı.

Görüntü Dökümü:
------------------
-Kazaya karışan tramvay
-Su tankeri
-Metro istanbul ve İBB ekiplerinin çalışması
-Raylarda yürüyenler
-Genel ve Detaylar



Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cevizlibağ İstanbul Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title