Haberler

Tedavi edilen Kızıl Şahin Kazdağları'na salındı

Güncelleme:

Tedavi edilen Kızıl Şahin Kazdağları'na salındıBALIKESİR Balıkesir'in Edremit ilçesinde Kazdağları yakınlarında yaralı olarak bulunan Kızıl Şahin (Buteo buteo), tedavi süreci tamamlanarak doğal yaşam alanına salıverildi Kazdağları eteklerindeki Altınoluk Mahallesi'nde, yorgun ve yaralı...

Tedavi edilen Kızıl Şahin Kazdağları'na salındı

BALIKESİR Balıkesir'in Edremit ilçesinde Kazdağları yakınlarında yaralı olarak bulunan Kızıl Şahin (Buteo buteo), tedavi süreci tamamlanarak doğal yaşam alanına salıverildi

Kazdağları eteklerindeki Altınoluk Mahallesi'nde, yorgun ve yaralı olarak bulunan Kızıl Şahin Burhaniye Milli Parklar Şefliği Veteriner ekiplerine teslim edildi.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliğinde uzman veteriner Hekim Ertan Şenol tarafından kızıl şahinin muayene edildi. Ayağından yaralı olduğu tespit edilen şahin, kısa bir sürede ameliyat edilerek sağlığına kavuşturuldu. Şahin, tedavi ve rehabilitasyon sürecinin tamamlanmasının ardından Kazdağları Cam Seyir Terası'ndan doğal yaşam alanına salıverildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Balıkesir Altınoluk Edremit Edremit Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title