Haberler

Beylikdüzü'nde 2 arkadaş araçta vurulmuş halde bulundu

Güncelleme:

İstanbul Beylikdüzü'nde boş bir araziden silah seslerine geldiğine yönelik ihbarı değerlendiren polis ekipleri, bir otomobilin içinde yaşları 34 ve 27 olan 2 arkadaşı enselerinden vurularak öldürülmüş halde buldu. Arkadaşların adam yaralama ve uyuşturucu ticareti gibi suçlardan çok sayıda kaydın olduğu ortaya çıktı.

Beylikdüzü'nde yaşları 34 ve 27 olan 2 arkadaş araç içerisinde iddiaya göre enselerinden vurularak öldürüldü. Arkadaşların uyuşturucu ticareti ve adam yaralama suçlarından kayıtları olduğu öğrenildi.

BOŞ ARSADAN SİLAH SESLERİ GELDİ

Olay, 19 Şubat saat 1 sıralarında Dereağzı Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen bilgilere göre boş bir arsada silah sesleri geldiği ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri bölgede park halindeki bir otomobili inceledi. Araç içerisinde 2 kişinin kanlar içinde iddiaya göre ensesinden vurulmuş hareketsiz olduğunu fark eden polis sağlık ekiplerine haber verdi.

SUÇ DOSYALARI EPEY KABARIK

Hastaneye kaldırılan ve burada hayatını kaybeden şahısların E.H. ve E.Ö.olduğu öğrenildi. Şahısların yapılan sorgulamalarında ise E.Ö.'nün gasp, yaralama ve uyuşturucu kullanmaktan, E.H.'nin ise uyuşturucu ticareti adam yaralama gibi suçlardan kaydının olduğu öğrenildi.

POLİS KAÇAN ŞÜPHELİLERİN PEŞİNDE

Hayatını kaybeden şahısların cenazeleri otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polis ekipleri ise savcılık talimatıyla konuyla ilgili incelemelere başladı. Polis olayın faili kaçan şüphelileri arıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Uyuşturucu Ticareti Beylikdüzü İstanbul 3.Sayfa Genel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (4)

yusuf ataman:

yazık olmuş fidan gibi gençler

2
53
yanıtYanıtla
Eclipse Moon34:

Yaaaaa sormaaaaa hemde çok sorma gitsin daha fazla çoluk çocuğun zehirlenmesi önlenmiş

yanıt35
yanıt1
Metin Yalcin:

Pis işlerin doğal sonucu ..

39
0
yanıtYanıtla
Yusuf Kartal :

Su Testisi!!

18
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title