Haberler

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya, Şehitlikleri Ziyaret Etti

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya, şehitlikleri ziyaret etti Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya, bayramın ilk gününde şehitlikleri ziyaret ettiİSTANBUL - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kayan, Kurban Bayramının ilk gününde 15 Temmuz Şehitliği ve Edirnekapı...

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya, şehitlikleri ziyaret etti

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya, bayramın ilk gününde şehitlikleri ziyaret etti

İSTANBUL - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kayan, Kurban Bayramının ilk gününde 15 Temmuz Şehitliği ve Edirnekapı Şehitliğini ziyaret etti.

Kurban Bayramının ilk gününde İstanbul'da bulunan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Fatih'te bulunan 15 Temmuz Şehitliğini ziyaret etti. Bakan Fatma Betül Sayan Kaya'ya ziyareti sırasında Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti İstanbul Milletvekili Markar Esayan, partililer ve şehit yakınları eşlik etti. Büyük oğlu Ahmet Akif ile şehitliğe gelen Bakan Kaya, ilk olarak 15 Temmuz şehitliğinde o gece şehit olan Tolga Ecebalın'ın mezarını ziyaret etti. Şehit ailesiyle kısa süre görüştükten sonra aynı şehitlik içinde sırasıyla önce İstiklal Marşı'nın şairi Mehmet Akif Ersoy'un kabrini ardında da polis şehitliğini ziyaret etti. Ardından Edirnekapı Şehitliğine geçen Bakan Kaya, burada şehit aileleriyle hem bayramlaştı hem de dua etti. Bayram dolayısıyla çocuklara da oyuncak dağıtarak sevindiren Bakan Fatma Betül Sayan Kaya başka bir programa katılmak üzere Edirnekapı şehitliğinden ayrıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Fatma Betül Sayan Kaya İstanbul Genel Haberler

title