Haberler

    Genco Erkal, Frankfurt'ta 'Merhaba' diyecek

    MÜZİKLİ bir gösteri olan 'Merhaba', 16 Haziran Pazar günü saat 20.00'de Frankfurt'un komşu kenti Offenbach'ın önde gelen kültür sanat mekanlarından Capitol Tiyatro'da sahnelenecek, Genco Erkal'ın ilk kez geçen eylül ayında New York'ta sergilediği oyunu, 'Benim Yazarlarım' dediği Nazım Hikmet,...

    MÜZİKLİ bir gösteri olan 'Merhaba', 16 Haziran Pazar günü saat 20.00'de Frankfurt'un komşu kenti Offenbach'ın önde gelen kültür sanat mekanlarından Capitol Tiyatro'da sahnelenecek, Genco Erkal'ın ilk kez geçen eylül ayında New York'ta sergilediği oyunu, 'Benim Yazarlarım' dediği Nazım Hikmet, Aziz Nesin, Can Yücel, Bertholt Brecht ve William Shakespeare'in yapıtlarından oluşuyor.

    HEM YÖNETTİ HEM DE OYNADI

    Oyunda, Fazıl Say, Yiğit Özatalay, Arif Erkin, Selim Atakan ve Kurt Weil'ın besteleri piyano eşliğinde seslendirilecek. Kuruluşunun 50'nci yılını kutlayan Dostlar Tiyatrosu'nun yeni oyununun sahne tasarımı Cihan Aşar, giysi tasarımı Özlem Kaya, ışık tasarımı Hakan Özipek ve müzik yönetimi de Yiğit Özatalay'dan. Tek kişilik oyunların ustası Genco Erkal'ın hem uyarladığı, hem yönettiği ve hem de oynadığı 'Merhaba', Almanya'da kısa bir süre önce yayın hayatına giren, Çuval dergisi tarafından gerçekleştirilen kültür sanat etkinlikleri kapsamında sahnelenecek.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title