Haberler

Gençlerbirliği, Diyarbakırspor'U Tek Golle Geçti

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Doll: "galibiyeti Hak Ettik"

GENÇLERBİRLİĞİ TEKNİK DİREKTÖRÜ DOLL: "GALİBİYETİ HAK ETTİK"

DİYARBAKIRSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ KURTAR: "GOL YOLLARINDA PROBLEMLERİMİZ VAR"

Süper Lig'de bugün Gençlerbirliği ile Diyarbakırspor arasında oynanan karşılaşmada kırmızı siyahlı ekip Mustafa Pektemek'in attığı gol ile sahadan 1-0 lık galibiyetle ayrıldı.

Maç sonunda düzenlenen basıh toplantısında konuşan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Thomas Doll, "Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Oyunun ilk 25 dakikasında yaptığımız pas hataları yüzünden Diyarbakırspor'u oyuna ortak ettik. Öne geçtikten sonra olumlu hareketler yaptık. Ayağa pas yapan bir Gençlerbirliği vardı sahada. Pozisyona giriyoruz ama değerlendiremiyoruz. Bugün de daha farklı bir skor elde edebilirdik. Takımımı tebrik ediyorum. Daha arzulu ve istekli oynadık" dedi.

Diyarbakırspor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar ise, "Maça iyi başladık ama hatalar yaptık. İlk 30 dakika rakibe pozisyon vermedik. Bizim de maç içerisinde 1-2 pozisyonumuz vardı ama değerlendiremedik. Daha sonra Gençlerbirliği golü buldu. Organizasyonu başaramadık. Çalışıyoruz ama çok eksiğimiz var. Gençlerbirliği çok iyi bir takım. İkinci yarı riske girdik. Duran topları iyi kullanamadık. Maalesef yenildik. Gol yollarında problemlerimiz var" ifadelerini kullandı.

Öte yandan vefat eden Galatasaray Kulübü'nün eski başkanı Özhan Canaydın'ı karşılaşma öncesi yapılan saygı duruşunda, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ve Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Çetin Sümer, taraftarlarla birlikte alkışladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title