Haberler

22 Ülkenin Gençleri, Tuba Büyüküstün'ü En İyi Kadın Oyuncu Seçti

Güncelleme:

MCD Gençlik Kulübü ve Dünya Gençlik Politikaları Derneği tarafından düzenlenen, Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük gençlik hareketi olan Türkiye Gençlik Ödülleri kapsamında; sanat, iş ve spor dünyası başta olmak üzere birçok dalda 22 ülkeden genç, 15 milyona yakın oy kullanarak, 'Yılın En İyilerini' seçti.

OYLARIN YÜZDE 44'ÜNÜ ALDI

Ortalama 2 ay süren oylama sonucunda, 22 ülkeden gelen oyların %44,11 ' ini alarak 669.875 oy ile "Yılın En İyi Kadın Dizi Oyuncusu: Tuba Büyüküstün" oldu.

ÖDÜLÜNÜ 4 MAYIS AKŞAMI ALACAK

Ünlü oyuncu ödülünü 4 Mayıs 2016 Çarşamba günü, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenecek ödül töreni teslim alacak. Türkiye'nin önde gelen kuruluşlarının desteği ve sponsorluğunda yapılacak olan ödül gecesinin sunuculuğunu ünlü sunucu Ceyhun Yılmaz gerçekleştirecek. Geceye sanat, müzik, siyaset ve iş dünyasından tanınmış isimlerinde katılması bekleniyor.

HİLELERE KARŞI YÜKSEK GÜVENLİK ÖNLEMİ

ABD'den Çin'e, Brezilya'dan Mısır'a, Rusya'dan Almanya'ya , Fransa'dan Suudi Arabistan'a kadar dünyanın dört bir yanından gencin oyları ile yılın en iyilerinin belirlendiği oylamadaki hilelere karşı yüksek güvenlik önlemi alındığını belirten Türkiye Gençlik Ödülleri'nin Genel Koordinatörü Maksut Coşkun Dokunulmaz; ''Güvenliği 24 saat sistem üzerinden takip eden bir ekip kurduk. Tespit edilen hileli oylar silindi ve hile yapmaya devam eden adaylar diskalifiye edildi'' açıklamasında bulundu.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Tuba Büyüküstün Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

Gazzovic:

Evlenince daha güzelleşti, annelik yaradı. . Oyunculuğu güzel hak ettiği bir başarı. .

3
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Kız güzel kız doğruya doğru, asil duruşu, özel hayatına verdiğini özen, modern Türk kızı imajı tüm bunları birleştirmeli hakkını vermeli. . . .

3
0
yanıtYanıtla
freewoman:

gerçek mi buu olamaz ya neresi oyuncu güzelliğine lag yok ama yapmayaın arkadaşlar yaa okadar harika oyuncular var türkiyede

2
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

KADIN BEN DİZİ İZLEMEM. O VAKTİ KENDİMİ GELİŞTİRMEK İÇİN HARCIYORUM DİYOR, YANİ AÇIKÇA İZLEYENLERE GERİZEKALI DİYOR, VE ENİYİ DİZİ OYUNCUSU SEÇİLİYOR . DİĞERLERİDE BU HATUNDAN AŞŞAĞI DEĞİL HİÇ BİRİ DİKKAT EDİN TV İZLEMEDİKLERİNİ SÖYLERLER O İZLEMEDİKLERİ TV VE MÜPTELALARI SAYESİNDE KALBURLA PARALARI KALDIRIRLAR. İYİ SEYİRLER. . .

1
0
yanıtYanıtla
nida:

bir daha kısa saç kesme tubuş seni çok itici gösteriyor seni sen yapan saçlarınmış meğerse

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title