Haberler

Daha önce aynı erkekle sevgili olan iki kız tekme tokat birbirine girdi! O anlar kamerada

Güncelleme:

Denizli'de, daha önce aynı erkekle sevgili olan iki kız arasında tekme ve yumruklu kavga çıktı. Kavga, çevredeki bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Denizli'de 2 genç kızın arasında tekme ve yumruklu kavga çıktı. Bir erkeğin araya girip, ayırmaya çalıştığı kavga çevredeki bir kişi tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

KIZLAR KAVGA EDERKEN, ARALARINDAKİ ERKEK AYIRMAYA ÇALIŞTI

Olay, 21 Ekim'de öğle saatlerinde Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'nda meydana geldi. Bulvardaki banka şubesinin ATM'si önünde karşılaşan 2 kız arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa süre içinde büyüyerek kavgaya dönüştü. Kızlar tekmeli yumruklu kavga ederken, aralarındaki erkek ise onları ayırmaya çalıştı.

Daha önce aynı erkekle sevgili olan iki kız tekme tokat birbirine girdi! O anlar kamerada

KAMERAYA SANİYE SANİYE YANSIDI

Kavga, çevredeki bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Vatandaşların şaşkınlıkla izlediği kavgaya, polis ekipleri müdahale edip, sonlandırdı. Kavganın daha önce aynı erkekle sevgili olan 2 kız arasında çıktığı iddia edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu kavga Haberler

500

Yorumlar (24)

çare islamda:

tamamda islamiyette dörde kadar yol var bu kavga niyeki

8
13
yanıtYanıtla
hacı bumbala:

islamı bilmediğin o kadar belliki, tabi youtubedeki ateistlerden öğrenirsen islamı bilmezsin. islam sana her şartta 4 tane al demiyor, bir tane al, savaş olur afet olur ihtiyaç sahibi kadınlar olursa ortada kalmasın diye 4 e kadar alabilirsin diyor. tabi kimse kimseyi zorla kendisine eş yapamaz. ortada kalmak isteyen kadında olabilir, yada annesinin babasının yanında kalmak isteyende olabilir, gerçekten ihtiyaç sahibiyse bakıma muhtaçsa, sende onun rızkını karşılayabileceksen al diyor,

yanıt2
yanıt2
hacı bumbuluya cevap:

Allah''a çok şükür islamı biliyom saftirik gelde sana kuranı öğreteğim yok savaş mış yok bilmem neymiş hangi ayette yazıyo böyle diyenler dost hayatı post hayatından kafalarını kaldırmıyorlar bana kuranı konuşan birtane kişi göstersene hayatımı bu yola verdim bilip bilmeden boş atma boş atanlar boş adamlardır.

yanıt0
yanıt0
yuf yuf:

Vay be benim için böyle kavga eden kız hiç olmadı.

14
2
yanıtYanıtla
Yahya:

O erkeğinizde çok hormon varmış.

4
5
yanıtYanıtla
SERHAN:

Kiz dedigin biraz sakin güzel konusmasını davranmasını hareket etmesini bilmeli bence çingene gibi sacma sapan hareket eden kızlar mide bulandırıcı

4
1
yanıtYanıtla
allah ıslah etsinn:

bu kızlar ilerde eş olacak ana olacak . . eşleri çocukları bu görüntüleri izlediklerinde nasıl tepki verecekler bunlar merak ediyorumm bunlar hiç bi zaman silinmez kaybolmaz mutlaka kalır bi yerde . . .

2
2
yanıtYanıtla
:

edepsizlik dibe vurmuş bunlar kız olacaklar eşlerine hanım, çocuklarına ana, vatana hayırlı insan olacak ve yetiştirecekler ha. . biz ne hallere geldik bize ne oldu uzaydan toz mu serpildi üzerimize hem insanlığımızı hem adetlerimizi hem de ahlakımızı biz bizliğimizi kaybediyoruz Allah sonumuzu güzel eylesin

3
1
yanıtYanıtla
Mert:

erkek meselesi yüzünden kavga çıkmış:)

2
1
yanıtYanıtla
mehmet:

ahlaksiz had safhasine geldi baba annede dinin ne olduğunu çocoklari dini ve musluman bir aile çocuklari din eğetimdeden uzak ve din terbiyesi bilmezler

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title