Haberler

Genç kızları taciz eden şüpheli: Kadın gördüğüm zaman kendime engel olamıyorum

Güncelleme:

Bursa'da bir süredir metro çıkışlarında genç kızların üstlerine atlayarak elle taciz eden şüpheli, polislerin başarılı operasyonu sonucu yakalandı. Şüpheli ifadesinde "Kadın gördüğüm zaman kendime engel olamıyorum" dedi.

Bursa'da farklı zaman ve yerlerde genç kızları taciz ederek kızlara korku dolu anlar yaşatan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tacizci ifadesinde ise kendisine engel olamadığını söyledi.

4 GENÇ KIZ ŞİKAYETÇİ OLDU

Farklı yerlerden 4 genç kız polise giderek kimsenin olmadığı esnada üstlerine atlanılarak elle taciz edildiğini söyledi. Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, genç kızların ifadelerinin üzerine bölgede geniş çaplı çalışma başlattı. Bölgede güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, şüphelinin 19 yaşındaki B.K. olduğunu ve maske taktıktan sonra genç kızları elle taciz ederek hızla uzaklaşıp kaçtığını belirledi. Şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatan Ahlak Büro Amirliği ekipleri, başarılı bir operasyonla B.K.'yı yakalayarak gözaltına aldı.

"KADIN GÖRDÜĞÜM ZAMAN KENDİME ENGEL OLAMIYORUM"

Psikolojik sorunları olduğu öne sürülen B.K, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. İfadesinde, suçlamaları kabul ettiği belirtilen Karayılan'ın, "Kadın gördüğüm zaman kendime engel olamıyorum" dediği ortaya çıktı. İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen Batuhan Karayılan, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Genç kızlara kabus yaşatıyordu, polis ekiplerince yakalandı

ELLE TACİZ EDİYORDU

Genç kızların arkasından hızla yaklaşarak elle taciz eden şüphelinin, eylemi gerçekleştirdikten sonra maskeli bir şekilde kaçtığı o anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Genç Haberler

500

Yorumlar (19)

Kaan:

Hadim edin gitsin

30
1
yanıtYanıtla
MESELE:

Hadım etmek, beynini kullanabilmesini sağlamaz. Ne yapsınlar? Zaten çalıştıramadığı beynini mi alsınlar, yoksa o beyni doğru kullanabilir hale mi getirsinler? Sorun psikolojik, ama maalesef ülkemizde sigara ve alkol haricinde diğer bağımlılıklarla ilgili yeterli destek, donanım ve eğitim yok. Sonuç ise; ya sapkınlık, ya şiddet, ya cinayet vs ile meseleler aşinalanarak devam ediyor.

yanıt2
yanıt5
insan kılığındaki sülükler:

Kesinlikle hadım edilsin ve gelecek günlerinde de başkaları bunun üzerine atlasın taciz etsin bakalım nasıl oluyormuş, , nerden cesaret alırlar hiç korkmadan etrafı taciz vede rahatsız ederler anlamam vesselam

18
1
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Evlendirsinler, insanlar evlenmesin diye seferberlik ilan edilmiş sanki. Bay veya bayan kimse evlenemiyor ki birçok sebepten.Sonra da sapıklık tavan yapıyor.

12
5
yanıtYanıtla
Sivaslî:

Idam gelmeden bunlar bitmez

10
2
yanıtYanıtla
Fda:

Idam gelse sivasta kimse kalmaz. Herkes de idam edilmezki

yanıt2
yanıt4
iftiracı:

Fda kötü insan

yanıt0
yanıt0
tarık:

2 ayağıda kırılırsa daha yapmaz

10
2
yanıtYanıtla
Bosss:

Medeniyetciler3 sorsan 19 yaş evlenmek için daha çocuk alin size çocuk bunların başını bu yaşta baglamazsan

0
11
yanıtYanıtla
Kedi:

Allah belanı versin senin

yanıt7
yanıt1
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title