Haberler

Tartıştığı babasından kaçan genç kıza otomobil çarptı! O anlar güvenlik kamerasına yansıdı

Güncelleme:

Sakarya'da tartıştığı babasından kaçarken yola çıkan 15 yaşındaki kız çocuğuna otomobil çarptı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen genç kızın, babası tarafından kovalandığı anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde tartıştığı babasından kaçarken yola çıkan 15 yaşındaki M.H. isimli genç kıza otomobil çarptı. Yaralanan M.H., hastaneye kaldırılırken, genç kızın babasından kaçma anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, öğle saatlerinde, Adapazarı ilçesi Orta Mahalle Ulus Caddesi'nde meydana geldi. M.H., evde ailevi bir konu nedeniyle babasıyla tartışıp dışarı çıktı. Babasının peşine düştüğü M.H., caddeye çıktı.

GENÇ KIZIN SAĞLIK DURUMU İYİ

Bu sırada arkasına bakarak babasını kontrol eden M.H.'ye, sürücüsü öğrenilemeyen 54 ADN 697 plakalı otomobil çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen ambulansla hastaneye kaldırılan M.H.'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Bu arada, genç kızın babası tarafından kovalanması, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Orta Mahalle Adapazarı Sakarya 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (6)

neder:

aileler istese de istemese de çıplaklığın önüne geçemeyecek . kızlar açılmak isteyecek aileler kapatmak ama zaman buna müsaade etmeyecek.

5
10
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Ne alaka ya

yanıt3
yanıt1
de hade:

bos konusma

yanıt2
yanıt0
Memleketim:

Ekmegini suyunu babasinin verdigi 15 yasindaki kiz babasiyla tartisiyor. Ne hallere düstük.

3
1
yanıtYanıtla
evlilik ve çocuk için ruhsat verilsin:

hiç bir çocuk asla bu hale gelmez, böyle olması için kesinlikle özel bir çaba ve özelleştirilmiş bir cehalet gerekir; inanmayan, tecrübe etmememiş hödükler defolup hayvanlarla yaşasın

yanıt0
yanıt0
XXX OKO:

kardeş şimdiki devirde anneler babalar çocuklarını ister kız olsun ister erkek malesef şımarık yetiriyorlar ve asi oluyor şimdiki zamane gençliği eğitim yok eğitim şart çocuk yetşirmesini bilmiyorsan yapmayın kardeşim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title