Haberler

Vicdansız anne, ilişkisini kurtarmak için 4 günlük bebeğini su kanalına attı

Güncelleme:

Guatemala'da 18 yaşındaki Alexia Lopez, sevgilisiyle ayrılmak istemediği için 4 günlük bebeğini su kanalına attı. Korkunç eylemi yaptıktan sonra her şeyi annesine itiraf etmesi üzerine harekete geçen ekipler bebeğin cansız bedenine ulaşırken, Lopez ifadesinde bebeğin babasının sevgilisi olmadığını gerekçe göstererek ailesinden çekindiğini söyledi.

18 yaşındaki Alexia Lopez, 4 aydır sevgili olduğu Jose Clemente (28) ile ilişkisine engel olduğunu düşündüğü 4 günlük bebeğini su kanalından aşağıya attı.

HIZLA OLAY YERİNDEN UZAKLAŞTILAR

Huehuetango'da sabaha karşı 5.45 civarında bir su kanalının yanından geçen araçlar genç bir kadın ile bir adamın bir havluya sarılı bebeği su yoluna attığını görerek dehşete düştü. Genç kadın, bebeği attıktan sonra hızla olay yerinden uzaklaştı.

BEBEĞİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Lopez, eve gidip yaşananları annesine itiraf etti. Dehşete düşen anne, itfaiye ekibine haber verdi ve komşularla birlikte torununu aramaya başladı.

Talihsiz bebeğin cansız bedenin ulaşıldı.

Genç anne, ilişkisini kurtarmak için 4 günlük bebeğini su kanalına attı

BEBEK SEVGİLİSİNDEN DEĞİL

Lopez, ihbar üzerine 27 Kasım'da tutuklandı. Genç kadın ifadesinde, bebeğin babasının sevgilisi Clemente olmadığını ve ailesinin bebeği bilmesini istemediği için böyle bir şey yaptığını söyledi.

Genç anne, ilişkisini kurtarmak için 4 günlük bebeğini su kanalına attı

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500

Yorumlar (12)

Serkan:

Sakın insanlara hayvan diye hakaret etmeyin, hayvan bile bunu yapmıyor

30
1
yanıtYanıtla
1907:

LANET CEHENNEM ODUNU

21
2
yanıtYanıtla
RACO:

Allah bu pislikleri cehennemin en kötü yerinde en kötü muameleyle cezalandırsın inşallah

22
0
yanıtYanıtla
canavar devrindeyiz:

Çocuk kurtulmuş işin aslı pislik acımasız insanlıksız bir anneden kurtuluşu olmuş düşünsenize çocuğunu gözünü kırpmadan suya atan anne o çocuğuna büyüme anlarında ne dayaklar atacaktı ne işkenceler yapacaktı ve cehennem hayatı yaşatacaktı !

19
0
yanıtYanıtla
Anne:

Allah belani versin senin cani kadin

16
1
yanıtYanıtla
GARIBAN:

bebek cennete gidecek ama bu işi yapanlar . . .

13
1
yanıtYanıtla
LİDER 21:

Olabilir. Daima zalimin hedef aldığı mazlum ve temiz çıkabiliyor. Sırat köprüsünden yuvarlanırken bu iblis kadını görmek isterdim.

yanıt3
yanıt0
wanlı duman:

her kadın anne olamaz çünkü vicdan yoksunu

11
0
yanıtYanıtla
LİDER 21:

Aslında sinede vicdan ve merhamet olmadıktan sonra bu dünyada ne olursan ol ,cehenneme kütük olmaktan kurtulamazsın.

yanıt3
yanıt0
Esma:

Allah belanı versin kurban. Ol çocuğa sen

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title