Haberler

Gelin ve damadın 'Gerdek partisi' sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti

Güncelleme:

Yaşadığı hayatı sosyal medyada anbean sergilemeye çalışanların ortaya çıkardığı absürt adetlere bir yenisi daha eklendi. "Oldukça mütevazi bir gerdek töreni" başlığıyla atılan bir videoda gelin yatakta beklerken, nedimeler zılgıt çekerek damadı odaya davet ediyor.

Nerede çekildiği bilinmeyen görüntülerde yeni evlenen çiftin yakın arkadaşlarının yatak odasına kadar girdiği görülüyor. Odada toplanan kalabalık alkışlarla tempo tutarken, gelin ve damat da yatakta kadeh tokuşturdu.

"UTANÇ VERİCİ ŞEYLER BUNLAR"

Sosyal medyada kısa sürede elden ele dolaşan görüntüler büyük tepki çekti. Paylaşılan videonun altına "Dünyanın sonu yakın. Rabbim bunlara akıl fikir versin", "Artık ben hiç bir şeye şaşırmıyorum", "Kıyamet alametleri", "Utanma kalmamış, mahremiyet yok olmuş. Utanç verici şeyler bunlar" şeklinde yorumlar yapıldı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (176)

Dogrucu david:

Kadinlar dunyanin sonunu getirecek

220
63
yanıtYanıtla
Rezalet:

Bide 42 kişi beğenmiş şunun yorumunu. Ya neden bu kadar kadın düşmanısınız? Size yüz vermiyorlar diye mi. Erkekler de vicdansızlıkta neler yapıyor görmüyor musunuz.

yanıt0
yanıt1
İsim:

Bide 42 kişi beğenmiş şunun yorumunu. Ya neden bu kadar kadın düşmanısınız? Size yüz vermiyorlar diye mi. Erkekler de vicdansızlıkta neler yapıyor görmüyor musunuz.

yanıt0
yanıt1
Ad:

Firavun doğan tüm oğulları öldürdü. Eski cahiliye arapları kız çocuklarını gömdü. Kilise kadınları kadın olduğu için yaktı. Şimdi bir iki tane cahil kadınların yaptığıyla dünyanın sonu gelecek ha.

yanıt1
yanıt1
Aylin:

Güzel şaçmaladıniz

yanıt1
yanıt4
Hamza:

Kadınlar degil sizin gibiler getirecek sonu

yanıt2
yanıt2
KİŞİ KENDİNE YAKIŞANI YAPAR:

UYGARLIĞIN ''SOSYAL MEDYA''ADI ALTINDA BİZE YÜKLEDİĞİ BU YENİ KODDAN NEDEN RAHATSIZ OLDUNUZ Kİ?ANADAN DOĞMA SOYUNUP, KENDİ KENDİNİ ONLARCA POZ ÇEKEN, KARI-KOCA KENDİ YATAĞINDA POZ VEREN, SERVİS EDEN, , BAŞKALARININ İÇİNE DÜŞTÜĞÜ ACINACAK GÖRÜNTÜLERİ ÇEKİP HABER SİTELERİNE SATAN, HER TÜRLÜ AHLAKSIZ GÖRÜNTÜYE ''MAGAZİN'' DEYİP, GÜLÜP GEÇENLERİN HEPSİ UZAYLILAR MI?HER ALLAH''IN GÜNÜ DÜNYADA 22 MİLYON KADININ ÜNLÜ OLMAK ADINA HAYVANLAR GİBİ ÇIRILÇIPLAK SOYUNUP, POZ VERMESİ SİZCE NE KADAR GÜZEL?

242
18
yanıtYanıtla
POMPACI İLYAS:

Adaletin var mı dünya

57
11
yanıtYanıtla
dünya:

adaletim yok.

yanıt1
yanıt1
Maviii:

:)))

yanıt1
yanıt0
Tüm 176 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title