Haberler

Gediz Polisine Taziye Ziyareti

Eskigediz Belediye Başkanı Ercan Şimşek, AK Parti Eskigediz Belde Başkanı Rafet Öztürk ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Gediz İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar’ı ziyaret ederek, İstanbul Beşiktaş’ta yaşanan hain saldırı sonrası hayatını kaybeden ve yaralanan emniyet mensupları için...

Eskigediz Belediye Başkanı Ercan Şimşek, AK Parti Eskigediz Belde Başkanı Rafet Öztürk ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Gediz İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar'ı ziyaret ederek, İstanbul Beşiktaş'ta yaşanan hain saldırı sonrası hayatını kaybeden ve yaralanan emniyet mensupları için başsağlığı ve geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Gediz İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar ile görüşen Eskigediz Belediye Başkanı Ercan Şimşek, terörün her türlüsünü lanetlediğini belirterek, Türkiye'nin bölünmez bütünlüğünü, birlik ve beraberliğini bozmaya hiçbir şer odağının gücünün yetmeyeceğini söyledi.

Belediye Başkanı Ercan Şimşek, Polis Teşkilatına ve Türk milletine sabır ve başsağlığı dileyerek acıları paylaştığını ifade etti. Ziyaret dolayısıyla duygulandığını belirten Gediz İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar, "Biz biliyoruz ki Eskigediz halkı her zaman yanımızda. Bu nazik ziyaret için teşkilatım adına bir kez daha teşekkür ediyorum. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da mücadelemizi sürdürerek şer odaklarının üstesinden geleceğiz" dedi. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ercan Şimşek Eskigediz AK Parti Gediz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title