Haberler

Dini nikahlı eşi, 18 yaşındaki kadını bıçaklayarak öldürdü

Güncelleme:

Gaziosmanpaşa'da 18 yaşındaki Sevilay Kaya, dini nikahlı Azeri uyruklu eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

İstanbul Gaziosmanpaşa Merkez Mahallesi'nde Azeri uyruklu Vüsal Oruçov dini nikahlı eşi 18 yaşındaki Sevilay Kaya'yı bıçaklayarak öldürdü.

ACILI ANNE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Yaşadıkları evde Kaya'nın boğazını kesen Oruçov daha sonra olay yerinden kaçtı. Oruçov daha sonra polis merkezine giderek teslim oldu. Kadının olay yerine gelen annesi gözyaşlarına boğuldu.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Gaziosmanpaşa 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (31)

Erhan:

Haketmiş 18 yaşında Azeri adam İLE nikahsız yaşamasını biliyorsan sonucu da bu işte

7
17
yanıtYanıtla
Gariban:

Seninle mi yaşamalıydı? Hak etmis diyor ya... Hafifletici sebep olarak sunarsın mahkemeye...

yanıt3
yanıt2
Deli Dumrul:

Yine ''hak etmiş'' diyerek cinayete teşvik eden bir yorum. Türk vatandaşı olan resmi nikahlı kocası tarafından öldürülen kadın hiç yok değil mi?Hepsini de Suriyeli, Afgan, Azeri kocalar , sevgililer öldürüyor. (Resmi nikahı gerksiz gördüğümü ve yabancılarla yapılan evlilikleri tasvip ettiğimi zannetmeyin. ) Burada sözkonusu giden bir can.

yanıt0
yanıt0
Ysfhll:

İstanbul sözleşmesinin yaşattığı(!) Bir kadın daha...

13
9
yanıtYanıtla
Gariban:

Anayasaya da laf edin bari kadınlara pozitif ayrımcılık var diye...

yanıt0
yanıt3
Öyle işte:

Demek ki İstanbul sözleşmesi bi halta yaramıyormuş aksine erkekleri daha çok kinlendiriyor hep kadına hep kadına hak ver kadının beyanı esas de erkeği kaale alma kadınlar yalan da söylese haklı olsun sonuç.....

11
10
yanıtYanıtla
İstanbul’dan biri:

Ne diyosun sen ahlaksız herif!? Hangi gerekçe bi kadının böyle öldürülmesine sebep olabilir? İstanbul sözleşmesinin hedefi erkeğe kaale almamak değildir git iyice araştır git öğren sonra konuş. Erkek de kadında var bu toplumda,yaşıyoruz yaşamaya çalışıyoruz. Bazı erkekler yüzünden hakkımız elimizden alınıyor bunların önüne geçmeye çalışıyoruz.

yanıt8
yanıt6
Gariban:

He o Azeri katil de Istanbul sözleşmesini ezbere biliyordu zaten...

yanıt4
yanıt0
Terlikçi mülayim:

Suriyeliler afganlar yetmedi bi de azeriler çikti başimiza, kardeşim ülkenize geri gidin. Kardeş dedik kizimizin boğazini kesiyor şizofren herif. Vallah defolun artik biktik ya

14
6
yanıtYanıtla
Yoyo:

Dini nikah nedir ya. Sırf resmi nikahlı değil diye cezai indirim olur şimdi bu soysuza.

7
7
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title