Haberler

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor - Adanaspor Maçının Ardından

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kendi evinde ağırladığı Adanaspor’la 1-1 berabere kaldı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kendi evinde ağırladığı Adanaspor'la 1-1 berabere kaldı.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, maça ilişkin şunları söyledi:

"Bizim beklediğimizden çok daha kolay bir maç olabilirdi. İlk yarı gerçek anlamda mantalitemizi sahaya yansıttık. Çok sayıda da gol pozisyonu bulduk. Ama maalesef bunları değerlendiremeyince sadece 1-0'la girince ilk haftaki son kaçınılmaz oldu aynı şekilde gol yedik. Tabii rakibin devre başında yaptığı hamleye diğer iki stoperimizin de sakat olmasından dolayı cevap veremedik. Dolayısıyla bunun üzerine koruma savunma iç güdüsü ve paniği ortaya çıkınca, maalesef son kaçınılmaz oldu."

ADANASPOR CEPHESİ

Deplasmanda ligin en pahalı takımlarından birinden 1 puan almanın da güzel olduğunu belirten Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, "İlk devresi ve ikinci devresi yine farklı oynadığımız bir müsabaka. İlk devre oyun planında biraz daha rakibi, ikinci bölgede karşılayıp, yakalayacağımız hızlı hücumlarla biraz savunmasında problemler olduğunu bildiğimiz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u rahatsız etmekti. Bunda ilk devre çok başarılı olduğumuzu söyleyemem. Savunma anlamında biraz iyi mücadele ettik. Yakaladıkları pozisyonlar var. Bu pozisyonlar içerisinde net pozisyonlar var. İlk devre skor anlamında bazı şeyleri istediğimiz gibi götürürken, yediğimiz bir penaltı ile yine geriye düştük. Üçüncü hafta itibariyle yine oyuna dönme ihtiyacı duyduk. Yine çok fazla efor sarf ettik" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Nurullah Sağlam Adanaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title