Haberler

Gazeteci Okay Gönensin Son Yolculuğuna Uğurlandı

Gazeteci Okay Gönensin son yolculuğuna uğurlandıİSTANBUL - Vefat eden Gazeteci Okay Gönensin, Zincirlikuyu Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Gazeteci Okay Gönensin son yolculuğuna uğurlandı

İSTANBUL - Vefat eden Gazeteci Okay Gönensin, Zincirlikuyu Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

67 yaşındaki Gazeteci Okay Gönensin'in dün sabaha karşı hayatını kaybetmişti. Son olarak Vatan Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapan Gönensin için bugün Zincirlikuyu Camisi'nde ikindi namazının ardından cenaze namazı kılındı. Okay Gönensin son yolculuğuna uğurlanırken sevenleri de onu yalnız bırakmadı. Sanat ve medya dünyasından çok sayıda isim Okay Gönensin'in cenaze namazına katıldı.

"Ölümü beni son derece üzdü"

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Akif Hamzaçebi de namaza katılanlar arasındaydı. Okay Gönensin ile çok uzun zaman önce tanıştığını ifade eden Hamzaçebi, "Okay Gönensin çok değerli bir gazeteciydi, iyi bir insandı. Bugün ebedi yolculuğuna çıkıyor Allah rahmet eylesin. Benim Maliye Bakanlığı'ndaki idari görevlerim sırasında kendisiyle beraberliğim olmuştu. O zaman tanışmıştık. Rahatsızlığını bilmiyorum ölümü beni son derece üzdü. Şüphesiz ki sadece beni değil arkadaşlarını, ailesini de çok üzmüştür." dedi. Okay Gönensin'in cenazesi kılınan namazın ardından Nakkaştepe Mezarlığı'na defnedildi.

Okay Gönensin kimdir?

Okay Gönensin, 1950 yılında Sarıkamış'ta doğdu. En son Vatan Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapan Okay Gönensin, Saint Joseph Fransız Lisesi'nden 1967 ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden de 1972 yılında mezun oldu. Gazeteciliğe 1975 yılında Cumhuriyet'te başladı. Cumhuriyet, Sabah, Yeni Yüzyıl, Star yazı işleri müdürü, yayın koordinatörlüğü, genel yayın yönetmenliği, köşe yazarlığı ve başyazarlığı olarak çalıştı. 2002 yılında Sabah Gazetesi'nden ayrılarak Vatan Gazetesi'ni kurmuş olan "Bağımsız Gazeteciler Grubu" arasında yer almıştır.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Mehmet Akif Hamzaçebi Vatan Gazetesi Okay Gönensin Zincirlikuyu Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title