Haberler

Gazeteci İzzet Çapa, 'Mehmed Bir Cihan Fatihi' Dizisini Yerden Yere Vurdu

Güncelleme:

'Mehmed Bir Cihan Fatihi' dizisindeki mantık hatalarına dikkat çeken İzzet Çapa, reytinglerdeki üçüncülük için de "Aydın Doğan bu beklenmedik üçüncülük için birilerinin canını fena yakacak" ifadesini kullandı.

Dün akşam ilk bölümüyle ekrana gelen 'Mehmed Bir Cihan Fatihi' dizisinin reytinglerde beklenen patlamayı yapamaması "Hayal kırıklığı" olarak nitelendirildi.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından uzunca bir metin kaleme alan gazeteci İzzet Çapa, büyük umutlarla başlayan dizinin reytinglerde üçüncü olmasının ardından Aydın Doğan'ın harekete geçtiğini belirtti.

"AYDIN DOĞAN BİRİLERİNİN CANINI FENA YAKACAK"

Dizideki mantık hatalarına dikkat çeken Çapa, "Koskoca Doğan Grubu, o diziyi reytinglerde birinci çıkartabilmek için bütün imkanlarını seferber etti. Grubun gazeteleri çarşaf çarşaf haber yaptı, ekranlarda günlerdir tanıtımları yayınlandı. Korkarım bugün Kanal D cephesinde kızılca kıyamet kopacak. Ve eğer dedikodular doğruysa, Aydın Doğan bu beklenmedik üçüncülük için birilerinin canını fena yakacak. Keşke derslerine biraz daha çalışsaydılar" ifadelerini kullandı.

İşte İzzet Çapa'nın o paylaşımı;

Gazeteci İzzet Çapa, 'Mehmet Bir Cihan Fatihi' Dizisini Yerden Yere Vurdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aydın Doğan İzzet Çapa Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (141)

bel altından ibaret:

diziyi reytinglerde birinci çıkartabilmek için bütün imkanlarını kadınların memelerini yuvalarından fırlatıp oraya zoom yaparak mı seferber etmiş acaba. . . tanrı sizi korusun ALLAH bizi korur. . . bunların tarih anlayışı. . .

23
4
yanıtYanıtla
Göktürk:

tanrı gerçek türkçe yerli ve milli bir kelime. Gerçek türkçeden niye bu kadar rahatsız oldun?

yanıt1
yanıt15
davut:

türkiye cumhuriyetinin kurucusu çanakkale fatihi Mustafa Kemal Atatürk le ilgili 1 tane dizi yapmayanlar Osmanlı için sıraya durdu ne yapmak istiyorsunuz

10
14
yanıtYanıtla
sahte mehmet:

Bu kadar şanlı tarihi Peygamber duasıyla şereflendirilmil bir hükümdarı gülünç duruma düşürmeyi ancak doğan medya grubu başarabilirdi. Yazık olmuş bölüm başı 350 bin tl ye :/

20
3
yanıtYanıtla
KEMAL:

bu dizi reytinglerde üçüncü bile olamaz şimdilik herkes merakından dolayı izledi ama kimse umduğunu bulamadı çokdaha kötüsü hayal kırıklığı yaşıyor dahada gerilere düşer tez hatalarını anlayıp gerçek tarihe uygun senaryo yapmaları lazım otursun diriliş ertuğrulu izlesinler kopya çekmeyidemi beceremiyorlar

18
1
yanıtYanıtla
EBEN:

Kadınları çıplak dekolteli gösterdiğiniz müddetçe izlenmeyecek. Çünkü yalanı gerçek diye yutturuyorsunu.

16
3
yanıtYanıtla
xx:

Peygamber övgüsü almış şanlı Fatih Sultan Mehmed''i memeleri fırlayacakçasına dekolteli kadınların yanında gören zihniyetin de, izleyen şuursuzların da Allah belasını versin!

13
5
yanıtYanıtla
aa:

bre aymaz cahil. senin gözün karıların orasında burasında.

yanıt1
yanıt11
nolcak:

Aydin Dogan Medyasi

yanıt2
yanıt0
x-5:

Senin de , o şehvetle baktığın GÖZLERİN ÇIKSIN . .

yanıt1
yanıt4
Tüm 141 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title