Haberler

    Söylenti: Call of Duty 2022, Modern Warfare 2 Olacak

    Güncelleme:

    İddiaya göre, 2022'de çıkacak olan Call of Duty oyunu 2019 yapımı Modern Warfare'in devamı olacak.

    İddiaya göre, Infinity Ward'un geliştireceği Call of Duty 2022, Modern Warfare 2 adını taşıyacak.

    Call of Duty ve Battlefield oyunlarından başarılı sızıntılarıyla tanınan Tom Henderson, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda 2022 yılında çıkacak sıradaki Call of Duty oyununun 2019'da çıkan Modern Warfare'in doğrudan devamı olacağını öne sürdü. Henderson ayrıca oyunun şu anki kod adının "Project Cortez" olduğunu belirtti.

    Birkaç gün önce Nvidia Geforce Now'ın veritabanında yer alan oyunlar sızdırılmış ve burada hem PlayStation'a özel oyunlar hem de daha duyurulmamış pek çok oyun olduğu ortaya çıkmıştı. Bunlardan biri de "Project Cortez" idi ve geliştirici stüdyo Infinity Ward olarak listelenmişti.

    NVIDIA God of War ve Dahasını İçeren GeForce NOW Sızıntılarına Yanıt Verdi

    Tom Henderson'ın iddiasının ardından VGC de kendi kaynaklarından bu bilgiyi doğruladı ve sıradaki Call of Duty hakkında ilk detayları yazdı. Söz konusu haber, Activision'dan konu hakkında bilgi sahibi kişilere dayanarak Call of Duty 2022, Modern Warfare 2 ismini taşıyacağını ve Amerikan özel kuvvetlerinin Kolombiyalı uyuşturucu kartellerine karşı gizli savaşını konu edineceğini belirtiliyor. "Project Cortez" kod adının ise 1994 yapımı Harrison Ford filmi Clear and Present Danger'ın kötü karakteri Colonel Félix Cortez'den geldiği söyleniyor.

    Call of Duty serisi Activision'a bağlı Sledgehammer, Treyarch ve Infinity Ward stüdyoları tarafından dönüşümlü olarak geliştiriliyor ve her stüdyo üç yılda bir yeni bir oyun piyasaya sürüyor. 2019'da çıkan Modern Warfare, Infinity Ward tarafından geliştirilmiş, serinin 2020 oyunu Black Ops Cold War, Treyarch'ın elinden çıkmıştı. Bu yılki Call of Duty: Vanguard ise Sledgehammer tarafından hazırlanıyor. Bu nedenle 2022'deki Call of Duty'i Infinity Ward'un geliştirmesi bekleniyor.

    Call of Duty: Vanguard, 5 Kasım'da PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S ve PC platformlarına çıkacak.

    The post Söylenti: Call of Duty 2022, Modern Warfare 2 Olacak appeared first on SaveButonu.

    Kaynak: SaveButonu / Gamegar

    Battlefield Twitter Haberler

    Bakmadan Geçme

    Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title