Haberler

PES 2022 ne zaman çıkacak? eFootball 2022 ne zaman çıkacak? eFootball çıkış tarihi!

Güncelleme:

Konami tarafından geliştirilen PES, futbol tutkunlarının en sevdiği yapımlar arasında yer alıyor. Yıllardır rekabet içerisinde olan EA ve Konami yeni oyunlarının geliştirme aşamasında özenle çalışıyor. Uzun bir süredir geliştirme aşamasında olan PES 2022 ne zaman çıkacak? İşte, PES 2022 çıkış tarihi!

Pes 2022 ne zaman çıkacak? sorularının yanıtları merak ediliyor. Japonya merkezli oyun firması Konami, geçtiğimiz yıl sürpriz bir açıklama gerçekleştirerek yeni bir PES 2021 oyununun piyasaya sürülmeyeceğini açıklamıştı. Bunun yerine PES 2022 için çalışacaklarını ve ortaya güzel bir oyun sunmak istediklerini dile getirmişlerdi. Uzun bir süredir geliştirme aşamasında bulunan PES 2022 demo sürümü geçtiğimiz hafta yayınlamıştı. PES 2022 demo sürümü oynanış görüntüleri! PES 22 ne zaman çıkacak?

PES 22 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Konami oyunseverlere dev bir müjde verdi. Oyunun yeni sürümünün ücretsiz olacağı konuşuluyordu ancak yapılan açıklamayla eFootball 2022'nin ücretsiz olacağı kesinleşti. Buna göre oyun tüm dünyada ücretsiz bir şekilde oynanabilecek. eFootball 2022, sonbaharda piyasaya sürülecek.

Konami'nin yeni oyun için 2 yıldır geliştirme sürecinde olduğu düşünüldüğünde beklentiler oldukça artmış durumda. PES 2022 hakkında haberlerin yavaş yavaş ortaya çıkmasıyla beraber, Konami geçtiğimiz hafta sessiz sedasız PES 2022'nin demo sürümünü yayınladı.

PES 2022, "New Football Game Online Performance Test" adıyla PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X ve Series S için erişime açıldı.

eFOOTBALL OYNANIŞ DETAYLARI

eFootball oynamak ücretsiz olacak ve her yıl PES'in kutulu versiyonu için 50 sterlin harcama döneminize son verecek. Bu büyüleyici bir değişiklik. Ancak Konami, asıl odak noktasının oynanışa ve özellikle de bir hücum oyuncusu ile savunma oyuncusu arasındaki karmaşık savaşa odaklanmasında ısrar ediyor.

Yayıncı, "İnanılmaz derecede heyecan verici ve en önemlisi gerçekçi olan bire bir sistem oluşturduk" diyor. "PES dünyasının ötesine geçerek yeni bir sanal futbol dünyasına girdik. Bu yeni çağa işaret etmek için sevgili PES markamızla yollarımızı ayırmaya ve adını eFootball olarak değiştirmeye karar verdik."

Kaynak: Haberler.com / Gamegar

EA Sports FIFA 2022 EA Sports FIFA 21 Konami Futbol Konami PES PES Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title