Haberler

Modern Warfare 2'den yeni fragman yayınlandı! Oyun hikayesi sızdırıldı

Güncelleme:

Activision'ın 2022 sonbaharında piyasaya sürmeye planladığı Call of Duty Modern Warfare 2'den yeni fragman yayınlandı ve fragmanla birlikte oyunun hikayesinden de yeni bilgiler sızdırıldı.

Call of Duty'nin geçtiğimiz aylarda duyurulan yeni oyunu Modern Warfare 2'den yeni fragman yayınlandı. Oyun hakkında yeni bilgiler edinmemizi sağlayan fragman dışında oyunun birkaç bölümü hakkında bilgiler sızdırıldı.

MODERN WARFARE 2'NİN GÖREVLERİ SIZDIRILDI

Modern Warfare'in dünya çapındaki prömiyerinin tanıtılmasıyla beraber yeni bilgiler de sızdırıldı. Twitter'da Call of Duty serisi hakkında tweetler paylaşan Charlie Intel adlı kullanıcı, Modern Warfare 2'de Nightwar adlı görev de dahil olmak üzere hikaye görevlerini görme şansı olduğunu söyledi.

"Bu görev(Nightwar), Soap olarak oynadığınız ve dost bir helikopter düştükten sonra düşmanları temizlemek için Ghost ile birlikte çalıştığınızı gördü. Demo, bulunduğunuz yere isabet eden bir RPG ile sona erdi.

Gösterilen Wet Work adlı başka bir görev, oyuncular bir karteli işletmek ve düşmanlara yardım etmek için gizli bir savaşta bir su kenarındaki limandan geçerken Amsterdam'da gerçekleşti.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Kule adı verilen bir Modern Warfare 2 görevi, Repelling özelliklerini sergiliyordu ve bu görev, oyuncuların bir binayı -- tepeden tırnağa ya da tepeden tırnağa nasıl püskürteceklerini seçmelerine olanak tanıyor.

Konvoy adlı dördüncü bir Modern Warfare 2 görevi Meksika'da geçiyor ve oyuncuların görev için araçlarla savaştığı yeni araç savaşını sergiledi. Bu, kısaca arabalara tırmanmayı, arabadan arabaya atlamayı ve camlardan sarkmayı gösterdi.

Son olarak, Modern Warfare 2'de yer alan hikaye görevinden bahsedilen geliştiriciler, oyuncuların 400 - 500 metre mesafelerde düşmanları yok etmek için ghillie kostümlü Price'ın katıldığı İspanya'da gerçekleşir." sözlerine yer vererek oyun hakkında sızdırılan görevleri açıkladı.

MODERN WARFARE 2 NE KADAR?

Ayrıca Call of Duty Modern Warfare 2'nin ön sipariş fiyatları da açıklandı. Modern Warfare 2'nin Standart sürüm: 699,00 TL, Vault Edition ise 779,00 TL'den ön siparişe açıldı.

TASK FORCE 141

Yukarıda bahsedilen görevlerden bazıları ise yayınlanan yeni Modern Warfare 2 fragmanında yer almaktadır. Fragmanda ise özel bir görev için Task Force 141 ekibi yeni bir savaşa gönderiliyor.

MODERN WARFARE 2 FRAGMANI İZLE

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Call Of Duty Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title