Haberler

Krafton, The Callisto Protocol için 162 milyon dolar harcadı

Güncelleme:

Krafton, Striking Distance Studios'un geliştiriciliğini yaptığı korku oyunu The Callisto Protocol için 162 milyon dolar harcadığı bildirildi. Krafton'un yayınlanan son raporunda ise 2023'te 2 milyon adet satışa ulaşması bekleniyor.

Zorlu bir lansman döneminden geçen The Callisto Protocol için yayıncı şirketi Krafton'un 162 milyon dolar ödeme yaptığı bildirildi ve The Callisto Protocol'ün düşük performansı nedeniyle istenilen tarihte satış hedefine ulaşamayacak.

THE CALLISTO PROTOCOL'ÜN SATIŞ HEDEFİ 2 MİLYON OLDU

Analist firması Samsung Securirites, The Callisto Protocol'in 5 milyon adet satış yapmasını bekliyordu, ancak mevcut satış sıralaması göz önüne alındığında bu yıl içerisinde yalnızca 2 milyon adet satışa ulaşabileceği bildirildi.

The Callisto Protocol'ün 2 Aralık'ta PC ve konsollarda piyasaya sürülmesiyle beraber optimizasyon sorunları nedeniyle zorlu bir lansman sürecinden geçti.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

THE CALLISTO PROTOCOL KONUSU

Bu hikâye odaklı üçüncü şahıs hayatta kalma korku oyunu günümüzden 300 yıl sonrasında geçiyor ve oyuncular Jüpiter'in uydusu Callisto'da yer alan maksimum güvenlikli bir hapishane olan Black Iron Prison'a atılmış kader kurbanı Jacob Lee rolünü üstleniyor. Mahkûmlar korkunç canavarlara dönüşmeye başlarken hapishane de kaosun içine sürükleniyor. Jacob hayatta kalmak için Black Iron Prison'dan kaçarak güvenli bir yere ulaşmalı, bu sırada da Callisto'nun yüzeyi altında gömülü karanlık ve rahatsız edici sırları açığa çıkarmalı.

Krafton, The Callisto Protocol için 162 milyon dolar harcadı

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

The Callisto Protocol Gamegar Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title