Haberler

    İptal Edilen Spider-Man 4 Oyunundan 18 Dakikalık Video Ortaya Çıktı

    Güncelleme:

    Sam Raimi'nin filmiyle paralel olarak geliştirilip iptal edilen Spider-Man 4 oyunundan oynanış videosu yayınlandı.

    Sam Raimi'nin asla gerçekleşmeyen dördüncü Spider-Man filmiyle yakın zamanda çıkması planlanan ancak iptal edilen Spider-Man 4 oyunundan 18 dakikalık oynanış videosu ortaya çıktı.

    Sam Raimi'nin üç Spider-Man filminden sonra Tobey Maguire'nin Peter Paker'ı oynadığı, The Lizard ve The Vulture'ın kötü karakter olduğu dördüncü bir film planlanıyordu. 2011'de vizyona girmesi planlanan Spider-Man 4 filmi "hikaye sorunları" nedeniyle iptal edilmiş ve seri The Amazing Spider-Man filmi ile reboot edilmişti.

    Bu dördüncü filmle bağlantılı olacak şekilde bir de Spider-Man 4 oyunu geliştiriliyordu. Prototype serisinin arkasındaki stüdyo Radical Entertainment tarafından geliştirilen Spider-Man 4 oyunu Xbox 360, PlayStation 3 ve PC platformları için çıkış yapacaktı. Ancak filmin iptaliyle birlikte bu oyun da iki yıllık geliştirme sürecinin ardından 2010 yılında iptal edilmişti.

    Birkaç gün önce iptal edilen Spider-Man 4 oyununun geliştirme aşamasından bir video ortaya çıktı. Yapımcı stüdyo Radical Entertainment tarafından yayınlanan video oyunun Xbox 360 sürümünden görüntüler içeriyor. 18 dakika uzunluğundaki videoda, Spider-Man'in New York şehrinde dolaştığı gözüküyor ve çeşitli dövüş sahneleri yer alıyor. Hatta iptal edilen Spider-Man 4 oyunundan bazı asset'lerin daha sonradan Prototpye 2'de kullandığı, saldırıların ve bazı diğer animasyonların çok benzediği göze çarpıyor.

    ?

    2018 yılında çıkan ve Insomniac Games'in geliştirdiği PS4 oyunu Marvel's Spider-Man ile Örümcek Adam video oyun sahnesine geri dönmüştü. Daha sonra PS5 ve PS4 için Marvel's Spider-Man: Miles Morales spin-off'u çıkmıştı. Birkaç gün önceki PlayStation Showcase etkinliğinde ise Marvel's Spider-Man 2 PS5'e özel olarak duyuruldu.

    Marvel's Spider-Man 2 "Devasa" Bir Oyun Olacak

    The post İptal Edilen Spider-Man 4 Oyunundan 18 Dakikalık Video Ortaya Çıktı appeared first on SaveButonu.

    Kaynak: SaveButonu / Gamegar

    Tobey Maguire Marvel Haberler

    AK Parti'nin Kızılcahamam kampından sızan iddia! Emekli ve asgari ücretliye ek zam yok

    AK Parti'nin Kızılcahamam kampından sızan iddia! Emekli ve asgari ücretliye ek zam yok

    Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş'a silahlı saldırı

    Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş'a silahlı saldırı

    Kayseri'de eğitim uçağı düştü: 2 pilot şehit oldu

    Kayseri'de eğitim uçağı düştü: 2 pilot şehit oldu

    Ülke alev alev yanarken İsrailli bakan yine tehdit etti: Tüm Lübnan'ın yanma zamanı gelmiştir

    Ülke alev alev yanarken İsrailli bakan yine tehdit etti: Tüm Lübnan'ın yanma zamanı gelmiştir

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title