Haberler

    Tencent Bloober Team'in En Büyük Hissedarı Oldu

    Güncelleme:

    Çinli oyun devi Tencent Bloober Team'in yaklaşık yüzde 22'lik hissesini alarak firmanın en büyük hissedarı oldu.

    Çinli oyun devi Tencent Bloober Team'in yaklaşık yüzde 22'lik hissesini alarak firmanın en büyük hissedarı oldu.

    Oyun dünyasındaki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çin merkezli Tencent bunlara yakın zamanda bir yenisini daha ekledi. Bu zamana dek Layers of Fear, The Medium ve Blair Witch gibi başarılı korku yapımlarına imza atmış olan Polonya merkezli oyun geliştiricisi Bloober Team kanadından gelen bir açıklamayla Tencent'in stüdyodan önemli bir oranda hisse aldığı duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre neredeyse yüzde 22'lik hisse oranı ile Tencent Bloober Team'in en büyük hissedarı konumuna gelmiş oldu.

    Bloober Team Yeni Silent Hill İçin Konami ile Ortaklık Yapmış Olabilir

    Tencent alt kollarından olan Serene Century Limited ile yaptığı satın alım ile birlikte 19 milyon dolar değerinde hisse almış oldu. Polonya merkezli başarılı geliştiricinin hisseleri ise bu satın alım sonrasında daha da değer kazandı. Kısacası Tencent yaptığı yatırım ile Bloober Team hisselerinin genelinde bir dalgalanmaya neden oldu. Oyuncuların karşısına son olarak The Medium ile çıkmış olan Bloober Team bu yapım ile ortalama üstü puanlar almayı başarmıştı. Oyun dünyasında korku denildiği zaman son yılların yıldızı en çok parlayan ve ilk akla gelen geliştiricilerinden olan Bloober Team'in Tencent'in nispeten kanatları altında ilerleyen dönemde nasıl yapımlara imza atacağını ise zaman gösterecek.

    Kaynak: SaveButonu / Gamegar

    Çin Halk Cumhuriyeti Polonya Tencent Haberler

    Bakmadan Geçme

    ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title