Haberler

    Overwatch BattleTag Değiştirme Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

    Güncelleme:

    Overwatch BattleTag değiştirme kısa süreliğine tüm oyuncular için ücretsiz oldu. McCree'nin yeni adı duyuruldu. Detaylar haberimizde.

    Overwatch BattleTag değiştirme kısa süreliğine tüm oyuncular için ücretsiz oldu. Blizzard tüm oyunculara bir kereliğe mahsus isim değiştirme şansı verecek.

    Geçtiğimiz günlerde Blizzard sevilen FPS oyunu Overwatch yeni bir etkinlik duyurmayı planlıyordu. Oyunun kovboy karakteri McCree'ye odaklanan hikaye odaklı etkinlik öncesi Blizzard'dan yeni bir karar geldi. Sevilen karakterin adını değiştirmeye karar veren firma, McCree'nin yeni adını duyururken oyunculara da ücretsiz BattleTag değiştirme hakkı tanıdı.

    Böylece McCree'nin yeni ismi Cole Cassidy oldu. Karakterin adını değiştiren Overwatch ekibi oyunculara da aynı hakkı tanıyarak aşağıdaki duyuruyu yaptı.

    Her hesap için bir kez ücretsiz BattleTag yenileme hakkına sahip olacağınızı belirtelim. Bu bağlantı üzerinden isim değiştirme hakkınızı talep edebilirsiniz.

    McCree'nin Adı Neden Değiştirildi?

    Activision Blizzard uzun bir süredir skandal davalarla başa çıkmaya çalışıyor. Şirket içi yaşanan problemler arasında ise taciz olayları, toksik bir iş ortamı ve kadın çalışanları hedef alan tavırlar olduğu belirtiliyor. Bu süreçte Activision'a karşı onlarca soruşturma açıldı ve oyun devi hukuki bir bataklığa sürüklendi.

    Activision Blizzard 18 Milyon Dolarlık Tazminat Ödeyecek

    Bu dönemde birçok isim şirketle yollarını ayırırken bazı çalışanlar da protesto başlattı. Geçtiğimiz günlerde yazışmalarına dair bir ekran görüntüsü paylaşılan Jesse McCree ise şirketten ayrıldı. Davalarda ismi geçen kişilerle oyun karakterleri arasında hiçbir bağın bulunmasını istemeyen Blizzard, kovboy karakterin yeni adını Cole Cassidy yaptı.

    Kaynak: SaveButonu / Gamegar

    Activision Blizzard Haberler

    Bakmadan Geçme

    Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title