Haberler

    Elon Musk Tesla sahiplerine müjdeyi verdi! Dev oyun platformu ile anlaştı

    Güncelleme:

    Tesla CEO'su Elon Musk, Tesla otomobil modellerine eklenecek video oyun platformu Steam'in entegrasyonu hakkında yeni bir açıklamada bulundu. Musk, yaptığı açıklamada desteğin Demo sürecinin başlangıç zamanını da belirtti. Çok yakında Tesla otomobillerinde Steam üzerinden oyun oynamak mümkün olacak.

    Ürettiği elektrikli otomobillerle oldukça popüler hale gelen Tesla, araçlarını yeni teknolojilerle donatmaya devam ediyor. Hali hazırda Cuphead, Tesla Arcade ve Sonic the Hedgehog 1 gibi oyunları Tesla otomobillerde oynanabiliyor olsa da daha ileri teknolojili oyunlar da oynanabilecek. Hatta Model S Plaid'in içerisinde yer alan 10 teraflops gücündeki sistemle Cyberpunk 2077 ve The Witcher 3 oynatabiliyor.

    ELON MUSK STEAM İLE ANLAŞTI

    Sistemde AMD teknolojilerinin kullanıldığı belirtilmekte. Tesla, bu hedefi daha da büyütmek için dünyanın en popüler oyun mağazası ve kütüphane platformu olan Steam ile iş birliğine gidiyor. Tesla'nın aynı zamanda bir oyun konsolu olması ile ilgili bir Twitter gönderisine cevap yazan Elon Musk, Steam entegrasyonu hakkında bir zaman belirtti.

    Elon Musk Tesla modellerine gelecek Steam desteği hakkında açıklama yaptı

    TESLA ARAÇLARINDA OYUN OYNANABİLECEK

    Araçlarda Steam'in ne derece efektif ve sınırlı kullanılabileceği hakkında henüz detaylı bir bilgi bulunmuyor ancak özellikle araçlarını şarj ederken sıkılmamak için oyun oynamayı tercih edecek pek çok Tesla sürücüsü araba içerisinde birçok oyunu Steam aracılığıyla oynayabilecek.

    Elon Musk Tesla modellerine gelecek Steam desteği hakkında açıklama yaptı

    DEMO ÖNÜMÜZDEKİ AYLARDA YAYINLANACAK

    Tesla Owners Silicon Valley Twitter hesabı tarafından aracın oyun oynatabildiği ve bir oyun konsolu niteliğinde olduğunu göstermek amacıyla bir video paylaşıldı. Paylaşıma yanıt veren Elon Musk, Steam entegrasyonu için ilerleme kaydettiklerini ve Demo sürecinin muhtemelen gelecek ay sunulacağını duyurdu. Yapılan paylaşım sonrası her şey yolunda giderse Ağustos ayında Tesla otomobillerde Steam üzerinden oyun oynamak mümkün olacak.

    Kaynak: SaveButonu / Gamegar

    Elon Musk Steam Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title