Haberler

Efsane oyun ve film serisi Netflix'e geliyor! İşte ilk fragman

Güncelleme:

Netflix, Resident Evil dizisinden ilk fragmanı paylaştı. Oyun ve film olarak kült hale gelen Resident Evil dizisi nasıl olacak?

Yılların efsane oyun serisi Resident Evil, Netflix dizisi oldu. Yayın devi tarafından paylaşılan son fragman, Resident Evil'ın canlı çekim (live action) bir dizi olacağını gösterdi. Peki Netflix'e gelecek Resident Evil dizisi ne zaman yayınlanacak, Resident Evil dizisi konusu ne?

Netflix'e Disney+ şoku!

Resident Evil dizisi için fragman paylaşıldı

Netflix, meşhur oyunlarını dizi ve film haline getirmeye devam ediyor. Yayın devinin son uyarlaması Capcom'un hayatta kalma serisi Resident Evil'ı ele alıyor. İlk sezonu sekiz bölüm olacak dizi, 14 Temmuz'da ise Netflix'te prömiyer yapacak.

Residen Evil konusu gizli tutuldu, ancak fragman, dizinin iki zaman çizelgesi arasına bölüneceğini ortaya koyuyor. 2022'de geçen sahneler, Jade'in babası ve kız kardeşi Billy ile New Raccoon City'ye taşındığını, 2036'da geçen sahneler ise Jade'in kıyamet sonrası Londra'yı keşfetmesini ele alıyor.

Resident Evil oyun serisine bağlı kalan dizi, New Raccoon City'yi yöneten Umbrella Corporation'ın tehlikeli sırlarını açığa çıkarmak isteyen Jade'in hikayesini kapsıyor. Yeni dizinin yönetmen koltuğunda ise Supernatural dizisinin yazar-yapımcısı olan Andrew Dabb oturuyor.

"2036, ölümcül bir virüsün küresel kıyamete yol açmasından 14 yıl sonra Jade Wesker; kana susamış, enfekte ve çılgın yaratıklar tarafından istila edilen dünyada hayatta kalmak için savaşıyor. Bu mutlak katliamda Jade, New Raccoon City'deki geçmişi, babasının Umbrella Corporation ile olan tüyler ürpertici bağlantılarını ve kız kardeşi Billie'nin başına gelenleri araştırıyor."

Evil is coming. The RESIDENT EVIL teaser drops tomorrow pic.twitter.com/H2xQmEmmXz

— Netflix Geeked (@NetflixGeeked) May 11, 2022

Resident Evil dizisinin kadrosu da merak uyandırıyor. Serideki ana düşmanlardan biri olan Albert Wesker'i Lance Reddick canlandırıyor. Tamara Smart ve Ella Balinska ise Wesker'in kızı Jade'in gençlik ve yaşlılık hallerinde yer alıyor.

Siena Agudong, Adeline Rudolph, Paola Nuñez, Ahad Raza Mir, Connor Gossatti ve Turlough Convery gibi diğer isimleri se açıklanmayan roller ile oyuncu kadrosunu tamamlıyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından ya da SDN Forum'da bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Shiftdelete / Gamegar

Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title