Haberler

Dying Light 2'ye daha fazla güncelleme geliyor

Güncelleme:

Dying Light 2 Stay Human geliştiricileri Techland, hafta sonu canlı yayında birkaç düzeltmeyi bastırdıktan sonra, "önümüzdeki günlerde daha fazlasını eklemeye devam edeceğini" söyledi.

Geçtiğimiz günlerde çıkış yapan Dying Light 2'ye ilk güncelleme gelmiş olsa da oyuncular hala oyun içerisinde buglar ve hatalarla karşılaşabiliyor. Geliştirici ekip bu durumu düzeltmek için önümüzdeki günlerde yeni bir güncelleme getireceğini açıkladı.

Gelişmiş co-op kararlılığı, eksik dokular ve ses sorunları için düzeltmeler, Twitch droplarından ve benzeri oyun içi ödüllerin alınmasıyla ilgili sorunlar, DLSS ve ışın izleme için ise performans iyileştirmesi yer alacak.

Dying Light 2 Stay Human'ın yaptığı paylaşımda PC oyuncuları için düzenli güncellemeler getirmeye devam edeceğini açıkladı. Oyun çökmesi, siyah ekranlar, co-op yapay zeka hataları ve oyuncuların satıcılara değerli eşyaları satamaması gibi karşılaşılan hatalar düzeltilecek.

Dying Light 2'ye daha fazla güncelleme geliyor

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Dying Light 2 Steam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title