Haberler

Assassin's Creed'in yeni oyunu Shadow'un çıkış tarihi açıklandı

Güncelleme:

Feodal Japonya'da hem bir şinobi suikastçısı hem de bir samuray savaşçısı olarak oynayabileceğiniz Assassin's Creed Shadows için çıkış tarihi netleşti. Ubisoft'un duyurduğu Assassin's Creed projeleri arasında yer alan Assassin's Creed Shadows, 15 Kasım 2024'te PC, PS5 ve Xbox Series X|S için çıkış yapacak.

Assassin's Creed Shadows'u Ultimate Edition ile satın alan kullanıcılar ise üç günlük erken erişim avantajı ile PC, PS5 ve Xbox Series X|S'te 12 Kasım'dan itibaren oynayabilecekler.

ASSASSIN'S CREED SHADOW, KASIM'DA GELİYOR

Ubisoft, geçtiğimiz günlerde yayınladığı Assassin's Creed Shadows'un ilk fragmanıyla Assassin's Creed hayranlarının uzun süredir beklediği serinin bir sonraki amiral gemisi oyununa ilk bakışı sundu. Daha önce Assassin's Creed: Codename Red olarak bilinen Shadows, 15 Kasım'da piyasaya sürüleceği açıklandı.

Assassin's Creed Shadows ayrıca oyuncuların ikinci bir rolü, efsanevi Siyah samuray Yasuke'yi üstlenmelerine de imkan sunacak. Diğer Assassin's Creed oyunlarında bir erkek bir de kadın karakter bulunurken, Shadows'un oynanabilir iki karakteri önceki oyunlardan çok daha farklı olacak. Oyunun kadın ninja karakteri ninjato, bilek bıçağı ve kusarigama kullanılırken gösterildi; onun samuray mevkidaşı, ağır bir katanaya sahip, ağır zırhlı bir askerdir.

ASSASSIN'S CREED SHADOW KONUSU

Oyunda, feodal Japonya'da hem bir şinobi suikastçısı hem de bir samuray savaşçısı olarak oynuyorsunuz ve iki karakter arasında sorunsuz bir şekilde geçiş yapabiliyorsunuz. Serinin hayranları bu tarihi ortamı uzun zamandır talep ediyordu, bu yüzden Ubisoft'un bu kadar yıldan sonra bunu teslim ettiğini görmek güzel.

Assassin's Creed Shadows'un standart sürümü PC kullanıcıları için 1.749 TL ile satışa sunulurken Gold Edition ise 2.749 TL ile sunuluyor. Oyunun tam sürümü ise 3.249 TL ile satışa çıktı.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Assassin's Creed Valhalla Assassin's Creed Mirage Ubisoft Japonya Playboy Steam xbox Gamegar Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title