Haberler

    Game Of Thrones'un Final Bölümünü 12 Saatte 1,5 Milyon Kişi İndirdi

    Gelmiş geçmiş en iyi diziler arasında gösterilen Game of Thrones korsanda da bir numara.

    Emre Çetinkaya - -

    Tüm zamanları en çok seyredilen ve beğenilen dizilerinden olan Game of Thrones çılgınlığına artık uzun bir ara vermeni vakti geldi. Dizi dün yayınlanan "The Children" isimli sezon finali bölümüyle tatile girdi. Yaklaşık 10 ay gibi bir süre boyunca yeni bir Game of Thrones bölümü göremeyecek olsak da geçen sezonda yaşanan sürprizler bu süre içerisinde dilden dile dolaşacak gibi gözüküyor.


    Yeni gelen bilgilere göre sadece ABD'de son bölümü 7.1 milyon kişi tarafından seyredilen dizi internet alemindeki başarısını da sürdürüyor. Korsan indirme rakamlarıyla tüm dizilerin önünde olan Game of Thrones son bölümü TorrentFreak verilerine göre sadece 12 saat içerisinde 1.5 milyon kez indirilmiş. Bu da yaklaşık 2 petabyte veriye denk geliyor. Bu arada belirtelim 1 petabyte'lık veriyi saklamak için tam olarak 233,000 DVD gerekiyor.


    Öte yandan dizinin yaratıcıları tarafından dördüncü sezon finali için beklentiler bir hayli yükseltilmiş. Dizinin yaratıcıları David Benioff ve Dan Weis kısa süre önce bu bölümün şimdiye kadarki en iyi bölüm olduğunu söylemişti. Dizinin hayranlarının sosyal medyalardaki geri dönüşlerine baktığımızda bu son bölüm pek hayal kırıklığı yaratmışa benzemiyor. Aksine hemen herkes son bölümü bir hayli etkileyici bulduğunu söylüyor.


    Peki dizinin son bölümünü siz nasıl buldunuz?




    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Game of Thrones Emre Çetinkaya Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title