Haberler

Galatasaray, Prandelli'ye 3 Milyon Euro Ödeyecek

Güncelleme:

Galatasaray, CAS'a 4,5 milyon avroluk tazminat davası açan İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli ile anlaştı. Sarı-Kırmızılı kulüp, 3 milyon Euro ödeme yapacak.

Galatasaray Kulübü, görevine son verilmesinin ardından Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) 4,5 milyon avroluk tazminat davası açan İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli ile anlaştı.

Sarı-kırmızılı kulüp, İtalyan çalıştırıcı ve yardımcılarına toplam 2 milyon 990 bin avro ödenmesi konusunda anlaşmanın sağlandığını açıkladı.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'nin, Borsa İstanbul'a gönderdiği ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Futbol takımımızın eski teknik direktörü Cesare Prandelli ve yardımcıları Renzo Casaletto, Giambattista Venturati, Gabriale Pin, Silvia Berti ve  Vincenzo Di Palma tarafından Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ aleyhine CAS nezdinde açılan davalarda taraflar arasında uzlaşmaya varılarak, Prandelli ve yardımcılarına toplam 2 milyon 990 bin avro ödenmesi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Tüm ödemeler yapıldıktan sonra, CAS nezdinde askıya alınan davalar konusunda, davacılar tarafından CAS'a bildirim yapılarak davalar sona erdirilecektir."

Kaynak: AA / Spor

Cesare Prandelli Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

AlperenmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Çöpe giden paralarla bir takım kurardık nerde bunun aldığı topçular

17
0
yanıtYanıtla
MûşlumobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Yaziklar olsun.. Italyan Adamlari getiriyorsunuz.. boş boşuna 3 Milyon aliyor.. yazik değil mi okadar Paraya.. TUHH SIZE

13
0
yanıtYanıtla
VATANDAS RİZAMobil-ANDROID:

ARKADAS ANLAMADIĞIM BU ADAM NE İS YAPTİDA 3 MİLJON EURO VERİYORLAR HAMZA HOCA 2 KUPA GETİRDİ ALDİGİ PARA 500 BİN HAMZA HOCA YA YAZİK DEYİL Mİ

12
0
yanıtYanıtla
yazık:

10 milyon tl

11
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Haram olsun o paralar sana . . .

9
2
yanıtYanıtla
....mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Kişilerin hatalarını koskoca klüp çekemez kim getirdiyse o versin parayı

9
0
yanıtYanıtla
kenan:

enayi gala yidirin paralari

5
2
yanıtYanıtla
Hamdi BeymobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu ülkede futbol a bu kadar hesapsız para harcama işini herhalde hesaplarken fazla uzman olunması gerekmiyor bir topçu yu yedi milyona alıp bir yıl sonra üç milyona satılması zor olmasa gerek yinede bunları yapanları tebrik etmek gerek çok hakları geçiyor ödemek zor helalleşmek gerek.

6
0
yanıtYanıtla
GFB:

GS -İSRAİL İLİŞKİLERİ ÇOK İYİ NEDEN BU TAZMİNATI İSRAİL ÖDEMİYOR? SEN ANLARSIN İNAN KIRAÇ VE ADNAN ÖZTÜRK . . İSRAİLSARAY

2
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

lan resmen batırdı ya gs. 4 4 4. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . daha devamı vardıda kurtardılar zamanında :D :D :D

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title