Haberler

Galatasaray, Fb Karşısında 3,5 Yılı Aşkın Süre Sonra Galip Geldi

Spor Toto Süper Lig'de yılın son derbisinde Fenerbahçe'yi 3-1 yenen Galatasaray, ezeli rakibi karşısında 3,5 yılı aşkın süre sonra galibiyet elde etti.

Spor Toto Süper Lig'de yılın son derbisinde Fenerbahçe'yi 3-1 yenen Galatasaray, ezeli rakibi karşısında 3,5 yılı aşkın süre sonra galibiyet elde etti.

Fenerbahçe karşısında son galibiyetini 27 Nisan 2008 tarihinde alan sarı-kırmızılı futbol takımı, tam 1319 günü kapsayan 7 maç sonra kazandı.

Ezeli rakibi karşısında son galibiyetini 27 Nisan 2008 tarihinde Ali Sami Yen Stadı'nda Nonda'nın golüyle 1-0'lık sonuçla alan "Cim Bom", daha sonraki 7 maçtan 5'ini yitirmiş, 2'sinde berabere kalmıştı.

Fenerbahçe, 4 haftadır rakip sahalarda kazanamıyor. Lig tarihinde deplasmanda üst üste 12 maç kazanarak bu alandaki rekoru elinde bulunduran, 12 maçlık seriye bu sezonun 6. haftasında Mersin İdmanyurdu deplasmanında ulaşan Fenerbahçe, son 4 deplasman maçında bu performansının uzağında kaldı.

Ligde son deplasman galibiyetini 6. haftadaki Mersin İdmanyurdu mücadelesini 2-1 kazanarak alan Fenerbahçe, bu maçın ardından deplasmanda çıktığı 4 maçta da galibiyet alamadı.

Fenerbahçe son 4 maçtır galibiyetten uzak kaldığı deplasman mücadelelerinin son 3'ünde sadece 1 gol attı.

Sivasspor'a 2-0 yenildiği, Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kaldığı maçları golsüz tamamlayan Fenerbahçe, Galatasaray'a 3-1 mağlup olduğu derbide 1 gol kaydetti. - İSTANBUL

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title