Haberler

Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor'u 5-1 Yendi

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, evinde Aytemiz Alanyaspor'u 5-1 mağlup etti.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Aytemiz Alanyaspor'u 5-1 mağlup ederek 2016'ya farklı galibiyetle veda etti. Maçta 1 gol 3 asistle oynayan Sneijder yıldızlaşırken, sarı kırmızılılar, ilk yarıyı 33 puanla 3. sırada tamamladı.

GALATASARAY TUTUK BAŞLADI

Karşılaşmaya Galatasaray istediği tempoda başlayamadı. Oyunu rakip yarı alana yıkamayan sarı kırmızılılar, ilk pozisyonu Ba'nın hatasından buldu. 11. dakikada tecrübeli ismin sektirdiği topu kapan Eren Derdiyok, sağdan ceza sahasına giren Selçuk İnan'ı gördü. Bu futbolcunun, dengesini kaybettiği sırada yaptığı vuruşta, meşin yuvarlak az farkla yandan auta gitti.

DE JONG AÇILIŞI YAPTI

30. dakikada Galatasaray bir duran topta öne geçti. Sağ tarafta serbest atış kullanan Sneijder'in ceza sahasına yaptığı ortada, arka direkte iyi yükselen De Jong kafa vuruşuyla topu ağlara yolladı. Hollandalı yıldız, Galatasaray formasıyla ilk golünü atarken, 625 gün sonra bu sevinci yaşadı. De Jong, son olarak nisan 2015'de Milan formasıyla Sampdoria ağlarını sarsmıştı.

SAJAD BERABERLİĞİ BULDU

39. dakikada Aytemiz Alanyaspor skoru eşitledi. Berkan Emir'in soldan yaptığı ortada, ön direkte Sajad şık kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı uzak köşeden filelerle buluşturdu. Başarılı futbolcu, bu sezon ilk kez gol attı. Galatasaray ise bu sezon 9. kez kafa golü yemiş oldu. Sarı kırmızılılar, son 3 lig maçında 4 kez kalesinde kafa golü gördü.

GALATASARAY ŞOVA BAŞLADI

45. dakikada Galatasaray tekrar öne geçti. Selçuk İnan'ın sağdan ortasında, ön direkte Sneijder'in yaptığı vuruş sonrasında kaleci Zlamal'ı da geçen topu, çizgi üzerinde Gassama ters bir vuruşla kendi ağlarına gönderdi: 2-1.

İkinci yarıya Selçuk'un yerine Hamit'le başlayan Galatasaray, golü de çok erken buldu. 51. dakikada Eren'in pasında Sneijder cez sahası çizgisinde harika aşırttı, Ba'nın ayağını sıyıran top ağlarla buluştu ve fark ikiye çıktı. Sneijder bu sezon 2. kez gol sevinci yaşadı.

SNEIJDER'DEN 3 ASİST

Golden 4 dakika sonra bu kez Sneijder sağ kanattan ortaladı, Eren ön direkte dokundu ve bu sezonki 7. golüne imza atarak sarı kırmızılıları iyice rahatlattı.

Maçın yıldızı Sneijder, bu maçtaki 3. asistini 80. dakikada Josue'ye yaptı. Müthiş paslaşmalar sonucunda gelen son pasta Hollandalı, golü atmak yerine Josue'ye al da at dedi ve fark 4'e çıktı. Kalan bölümde başka gol olmadı ve Galatasaray, maçı 5-1 kazandı. Bu sezon ilk kez 5 gol atan sarı kırmızılılar, ilk yarıyı da 33 puanla tamamladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title