Haberler

Furkan Andıç'a, Dilan Çiçek Deniz'i Unutturan Güzel! Dudak Dudağa Görüntülendiler

Güncelleme:

Çukur dizisinde Sena karakterine can veren Dilan Çiçek Deniz ile ilişkisini bir ay önce bitiren Furkan Andıç, yanındaki kız arkadaşını dudağından öperken görüntülendi.

Furkan Andıç bir ay önce ayrıldığı sevgilisi Dilan Çiçek Deniz'i çabuk unuttu. Geçtiğimiz yaz objektiflere romantik pozlar veren ve "Birlikte gelecek düşünüyoruz, her şey çok güzel gidiyor" açıklaması yapan Furkan Andıç ve Dilan Çiçek Deniz aşklarını bir ay önce noktalamışlardı.

"BİR DAHA DENEMEMİZ MÜMKÜN DEĞİL"

Dilan Çiçek Deniz ayrılığın ardından "Bir daha denememiz mümkün değil" açıklamasını yapmıştı.

Furkan Andıç'a, Dilan Çiçek Deniz'i Unutturan Güzel! Dudak Dudağa Görüntülendiler

YENİ SEVGİLİSİYLE EĞLENDİ

Furkan Andıç önceki akşam gece kulübünde yeni sevgilisiyle eğlendi. Andıç, çıkışta taksi beklerken kız arkadaşını önce yanağından sonra dudağından öptü.

Furkan Andıç'a, Dilan Çiçek Deniz'i Unutturan Güzel! Dudak Dudağa Görüntülendiler

ÖNCE DUDAĞINDAN ÖPTÜ SONRA "ARKADAŞIZ" DEDİ

Flaşlar patlayınca "Yanlış anlamayın, sadece arkadaşız" dediler.

Furkan Andıç'a, Dilan Çiçek Deniz'i Unutturan Güzel! Dudak Dudağa Görüntülendiler

Furkan Andıç'a, Dilan Çiçek Deniz'i Unutturan Güzel! Dudak Dudağa Görüntülendiler

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Dilan Çiçek Deniz Furkan Andıç Haberler

Bakmadan Geçme

Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (17)

YENİ ATEİST:

GEÇEN BİR KÖYDE BİR DAMLA KARŞILAŞTIM. . . SEVDİĞİNİ ALMAK İÇİN 25 YIL BEKLEMİŞ. . . ADAMDA KIZDA BEKLEMİŞ. . . SONRA EVLENMİŞLER. . . HAYATIMDA KARŞILAŞTIĞIM EN BÜYÜK AŞK BU AŞKTI. . . ŞİMDİKİ NESİL BİRBİRİNE DOYUNCA DİĞER DALA ATLIYOR. . . YAZIK. . . DAHA ADİL VE EŞİT BİR DÜNYA İÇİN YAŞASIN ATEİZM. . .

6
36
yanıtYanıtla
az ötede oyna:

sende her haberdesin be kardeşim

yanıt15
yanıt0
kırık mısın olum sen amaramu ):

LA TOPİK ATO

yanıt0
yanıt1
ZİRZOP:

palyaço

yanıt0
yanıt1
Musluman:

Bunların ki ask değil.baska bisey..aşk yunus emrenin mevlananin aşki

yanıt5
yanıt0
seher:

dilan ın ismini hiç beğenmiyorum. adını değiştirmedikçe kendisini sempatik bulamam

10
17
yanıtYanıtla
Dilan:

Nesi varmış adının çok güzel

yanıt10
yanıt3
Yobaz Savar:

**Dünyaya geldik,gittik pazara,,Bir kefen aldık döndük mezara**Akıllı insanlar ahirete yatırım yaparlar..ibadet ibadet ibadet,,bizi kurtaracak argümanlar bunlardır.

19
2
yanıtYanıtla
mühendis:

yap yap arkadaşız de soruyorum acaba hangi arkadaş dudak dudağa öpüşür

13
0
yanıtYanıtla
NURULLAH:

dilan milan var biraz da sen oyalan bacı

8
2
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title