Haberler

Dün apar topar ameliyata alınan Fulden Uras takipçilerinden dua istedi

Güncelleme:

Uzun zamandır göğüs kanseri tedavisi gören Fulden Uras, dün apar topar ameliyata alındı. Planlanandan daha erken bir günde ameliyata alınan Uras, Instagram hesabından paylaştığı videoyla takipçilerinden dua istedi.

Uzun süredir kanserle mücadele eden şarkıcı Fulden Uras, dün apar topar ameliyata alındı. Ameliyat kıyafetleriyle video çeken Uras, "Bu seneki bayram kıyafetlerim de bunlar oldu" diyerek sevenlerini duygulandırdı.

"ÇOK AĞRIM VAR"

Uras, çektiği videoda şunları söyledi:"Herkese merhaba, ben yarım saat sonra ameliyata gireceğim. Yine eski problem maalesef nüksetti ama bu sefer çok acılı geldi. Normalde yarın ameliyat olmayı bekliyordum. Sokağa çıkma yasağı bitsin diye... Biz gerekli izinlerimizi aldık. Hocamız da hastaneyi ayarladı. Şuan tüm testlerim yapıldı. Ameliyata gireceğim, Allah'ın izni ile sağlıkla çıkacağım. Çok mesaj atmışsınız. Hiçbirine dönemiyorum. Gerçekten çok çok ağrım var. Görüşmek üzere inşallah ameliyattan sonra. Bugün biraz zor geçebilir... Kardeşlerim bilgi verecektir size... Beni düşündüğünüz için, dualarınızda olduğum için çok çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Benim de bayram kıyafetim bu bayram böyle oldu... "

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sokağa Çıkma Yasağı Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (24)

Ayşe:

Niye dua istiyorki şarkı isteseydi ya

3
29
yanıtYanıtla
The barbarıan:

Geçmiş olsun

18
3
yanıtYanıtla
mehmet:

ALLAH şifa versin İNŞALLAH

16
2
yanıtYanıtla
CANDAN:

Allah yardımcısı olsun acil şifalar.

14
2
yanıtYanıtla
şafak:

GEÇMİŞ OLSUN , ACİL ŞİFALAR DİLERİM. . . .

13
2
yanıtYanıtla
ürgüp50:

Geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin, ancak düşünce sağlık gidincemi aklına gelmiş, unuttuğu yüce yaradan. Herkes kendine, kendi kendine. !!

1
11
yanıtYanıtla
Kel:

Ürgüplü50, nerden biliyoruz normal zamanlarında Allah''ın aklına gelmediğini :(

yanıt4
yanıt0
ASLI YAZICI:

ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN İNŞ.

12
0
yanıtYanıtla
izmitli_:

Millet!hastalıktan hayıf almayın gün gelir bizimde kapımız çalınabilir. Dua dan başka yapacağımız bişey yok, akıllı olalım.

11
0
yanıtYanıtla
AZİZ:

Moralini yüksek tut geçmiş olsun

9
2
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title