Haberler

Fuarlar Konya'ya Hareketlilik Getiriyor

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Milletvekilleri Hüsnüye Erdoğan, Muhammet Uğur Kaleli ve oda başkanları ile birlikte stantları ziyaret ederek katılımcılarla sohbet eden Başkan Akyürek, Konya'nın uluslararası fuarlar, sempozyumlar ve panellerle haraketli günler yaşadığını söyledi.

Aynı anda gerçekleştirilen 4 fuar nedeniyle Konya Ticaret Odası ve TÜYAP yetkililerine ve katılımcılara teşekkür eden Başkan Akyürek, "Fuarlara gayrimenkul arz edenler, bunun projesini ve inşaatını yapanlar, dekore edenler, çevresini düzenleyenler ve genel planlamayı yapan belediyelere hizmet üretenler katıldı. 27'si Büyükşehir olmak üzere 63 şehirden İtfaiye ve Park Bahçeler yöneticileri seminerlerde bir araya geldi. Konya'daki belediye yatırımları Türkiye belediyelerine ve tüm katılımcılara anlatılmış ve gösterilmiş oldu. Şehrimizin tanıtımı yapılmış oldu. Hem de karşılıklı deneyim paylaşımı ile birbirimizden istifade etmiş olduk" dedi.

Fuarlar, 14 Mayıs Pazar günü saat 18.00'e kadar gezilebilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüsnüye Erdoğan Ahmet Sorgun Ak Parti Konya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title