Haberler

Firarı İşadamı Atilla Domaniç Yakalandı

Susurluk Davası Sanıklarından Yaşar Öz ve Ünlü Manken Tuğba Özay'ın da Tutuklandığı 'Rulet' Operasyonu Kapsamında, Firari Olarak Aranan İşadamı Atilla Domaniç Yakalanarak Gözaltına Alındı. Çete Elemanları Manken Tuğba Özay İçin Atilla Domaniç'in Evinde ve Akmerkez'de Silahlı Çatışmaya Girmişlerdi.

Susurluk davası sanıklarından Yaşar Öz ve ünlü manken Tuğba Özay'ın da tutuklandığı 'Rulet' operasyonu kapsamında, firari olarak aranan işadamı Atilla Domaniç yakalanarak gözaltına alındı. Çete elemanları manken Tuğba Özay için Atilla Domaniç'in evinde ve Akmerkez'de silahlı çatışmaya girmişlerdi.

Yaşanan silahlı çatışmanın ardından operasyona erken başlamak zorunda kalan Organize Şube Müdürlüğü ekipleri, planlı "Rulet" adlı operasyonda, aralarında Yaşar Öz ve Tuba Özay'ın da bulunduğu 5'i kadın 21 kişiyi gözaltına almıştı. Ancak silahlı çatışmanın yaşandığı evin sahibi olan işadamı Atilla Domaniç operasyonda kaçmayı başardı. Uzun süredir Domaniç'i arayan polis, Beşiktaş'ta düzenlediği operasyonla emlakçılık yapan işadamı Domaniç'i yakalayarak gözaltına aldı.

Tuba Özay için silahlı çatışmanın yaşandığı evin sahibi olan Atilla Domaniç, aynı zamanda çatışmanın da görgü tanığı. Polis, Atilla Domaniç'e çatışma öncesi ve sonrasında neler olduğunu ve çete ile bağlantısını soracak.

(AS-ED-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title