Haberler

Filmleri Aratmayan Hırsızlık Olayı

Gaziantep’in Nizip ilçesinde bankadan kredi çeken vatandaşı, aracının lastiğini patlatarak ve camını kırarak uzaklaştıran çete, pasrayı çalarak kayıplara karıştı.

Gaziantep'in Nizip ilçesinde bankadan kredi çeken vatandaşı, aracının lastiğini patlatarak ve camını kırarak uzaklaştıran çete, pasrayı çalarak kayıplara karıştı. 4 hırsızdan biri yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Adana'dan Nizip ilçesine gelen hırsızlık çetesi, bankaların çevrelerini dolaşarak keşifte bulundu. Düğün hazırlığı için bankadan kredi çeken 22 yaşındaki Ahmet Barış Aksoy'u hedef alan çete, yaklaşık 10 gün önce bankadan 42 bin TL para çeken Aksoy'u takip etmeye başladı.

İddiaya göre, Ahmet Barış Aksoy parasını alarak aracına bindi. Aracın lastiğini patlatan şahıslar tarafından durdurulan Aksoy, lastiğin patladığı söylenince aracını park etti. Bu esnada aracın arkasında bulunan bir kişi cama taş atarak kaçmaya başlayınca sürücü Ahmet Barış Aksoy da şahsın peşine takıldı. Bu sırada pusuda bekleyen diğer şüpheli ise kapıları açık olan aracın içerisinden yüklü miktardaki parayı aldı.

Şahıslar ortadan kaybolurken, tekrar aracının yanına gelen mağdur Ahmet Barış Aksoy, parayı yerinde bulamayınca olayın tuzak olduğunu ve parasının çalındığını fark etti.

Önce güvenlik kameraları sonra ise polise yakalandı

Aksoy'un ihbarı üzerine olay yerine gelen polisler, güvenlik kameralarını izleyerek şahısların toplam 4 kişi olduğunu belirledi. Hırsızlık olayının organize bir şekilde işlendiğini tespit eden ekipler, izlenen güvenlik kameralarındaki zanlıların kimliklerini belirlemeye çalıştı. Şahısların Adana'da ikamet ettiklerini öğrenen ekipler, Adana Asayiş Şubesi ekipleri ile birlikte düzenlediği ortak operasyonda araçtan parayı alarak kaçan 20 yaşındaki Fırat A.'yı yakaladı. Gözaltına alınarak Nizip'e getirilen zanlı suçunu itiraf etti. Emniyette işlemleri tamamlanan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Polis ekipleri, kimliğini belirlediği diğer 3 zanlının yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ahmet Barış Gaziantep Nizip 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title