Haberler

Fidyekızık Kur'an Kursuna Kavuştu

Yıldırım Belediyesi öncülüğünde Fidyekızık Mahallesi’ne yapılan Kur’an kursu ve imam lojmanı törenle açıldı.

Yıldırım Belediyesi öncülüğünde Fidyekızık Mahallesi'ne yapılan Kur'an kursu ve imam lojmanı törenle açıldı.

Kur'an kursu binası ve imam evi Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'nin kurdeleyi kesmesiyle hizmete girdi. Toplam 500 metre kare üzerine 3 katlı inşa edilen Ali Meşe Kur'an Kursu ve imam lojmanı, Fidyekızık sakinlerine hizmet verecek. Kur'an kursu binasının açılış töreninde konuşan Başkan İsmail Hakkı Edebali, "Çocukların mukaddes kitabımız Kur'an-ı kerim-i öğrenmeleri bizim en önemli hedeflerimizden biri. Toplumu geleceğe taşıyacak, değerlerimizi gençlerimize aktarabilecek kültürel ve sosyal her türlü faaliyete destek veriyoruz. Milli ve manevi değerleri muhafaza eden bir gençliğimiz olursa toplum olarak kendimizi geleceğe daha güçlü taşırız. Bu değerleri muhafaza etmeyen bir toplum, ekonomik imkanları yüksek de olsa eksiktir. Değerlerimizi muhafaza etmeyen bir nesil yetişirse tam manasıyla güçlü olamayız. Yıldırım'da değerlerimizi muhafaza eden çok muazzam birliktelik var" dedi.

Törene AK Parti Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdulkadir Karlık'ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Hakkı Edebali Ali Meşe Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title