Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

KÜTAHYA/ Kütahya'da ve Bilecik'te, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösteren vatandaşlar "demokrasi nöbeti"ne devam ediyor.

KÜTAHYA/ Kütahya'da ve Bilecik'te, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösteren vatandaşlar "demokrasi nöbeti"ne devam ediyor.

Kütahya'da vatandaşlar, kentin çeşitli noktalarından araçlarla ve yaya olarak ellerinde Türk bayraklarıyla Zafer Meydanı'na gitti.

Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, yaptığı konuşmada, ruhu, bedeni ve aklını satmış, memleketin tertemiz çocuklarını kendi ikballeri uğruna kandırmış ve satılmış ruhların, demokrasi, milli kurumlar ve en önemlisi de ülkenin imajına büyük darbe vurduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararlı duruşu ve milletin demokrasiye bağlılık iradesiyle darbe girişiminin püskürtüldüğünü anlatan Yılmaz, şöyle konuştu:

"Bunların düştükleri durumu hep beraber izliyoruz. Bunlarda hiç haysiyet, şeref, vakar yok. Bunların elebaşları Amerika'ya ve Avrupa'ya 'Ne olur beni teslim etmeyin, ben sizdenim' derken, yerli uşakları ve iş birlikçilerinin bazıları Yunanistan'a kaçıyor. Bazıları namusu olan silahlarını bırakıp, menfezlere sığınıyor. Azıcık onur kırıntısı olanların birkaçı da 'Eşime söyleyin beni boşasın, çocuklarım soyadlarını değiştirsin' diyebiliyor."

Tavşanlı ilçesinde Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlar da sloganlarla FETÖ'yü protesto etti.

Simav ilçesinde ise şehitler için toplu olarak dua edildi.

Hisarcık ilçesinde de darbe girişiminin başarısız olması nedeniyle topluca şükür kurbanları kesildi.

Bilecik

Bilecik'te Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelen vatandaşlar, "demokrasi nöbeti"nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lehine slogan attı.

Ellerinde Türk bayraklarıyla meydanı dolduran vatandaşlar, şarkı ve şiirlere eşlik etti.

Hafızlar tarafından Kur'an-ı Kerim okundu ve şehitler için dua edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Musa Yılmaz Bilecik Kütahya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title