Haberler

Fethiye'de Otomobil Uçuruma Yuvarlandı: 2 Yaralı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde otomobilin uçuruma yuvarlanması sonucu 2 kişi yaralandı.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde otomobilin uçuruma yuvarlanması sonucu 2 kişi yaralandı. Ekiplerin 2 saatlik çalışmasıyla bulundukları yerden kurtarılan yaralılar, hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, Ali Demirezen (29) yönetimindeki 48 HL 665 plakalı otomobil, Söğütlü Mahallesi'nde yoldan çıkarak uçuruma yuvarlandı.

Kazada, sürücü Demirezen ile arkadaşı Yıldırım Yılmaz (32), otomobilden yaklaşık 10 metre savruldu.

Kazanın meydana geldiği noktaya yaklaşık 150 metre mesafede oturan Sezgin Çolak, bağırarak yardım isteyen yaralıların sesini duyup durumu sağlık ve güvenlik güçlerine bildirdi.

Arazi koşullarının elverişsiz olması nedeniyle olay yerine Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri de (UMKE) sevk edildi. UMKE'nin yardımıyla uçuruma devrilen otomobilin bulunduğu noktaya ulaşan 112 Acil Servis ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak sedyeye aldı.

UMKE, 60 metrelik dik bir yamacın altında bulunan yaralıları, halatlar yardımıyla kurulan istasyon ile güvenli bir alana taşıdı. Yaklaşık 2 saatlik çalışmayla kurtarılan ve Fethiye Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralıların, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

"Yardım sesini duymasaydım, otomobil fark edilmezdi"

Kazayı sağlık ekiplerine bildiren Sezgin Çolak, gazetecilere yaptığı açıklamada, evinin önündeyken önce bir gürültü sonrasında ise yardım isteyen insan sesleri duyduğunu söyledi.

Durumu sağlık ve güvenlik güçlerine bildirdikten sonra kazanın meydana geldiği yere gittiğini belirten Çolak, sesleri duymaması halinde uçuruma yuvarlanan otomobilin fark edilmeyeceğini kaydetti.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Yıldırım Yılmaz Fethiye Söğütlü Muğla 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title