Haberler

Ferit Aydemir Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde BTP ERZURUM büyükşehir belediye başkan adayı Ferit Aydemir oldu.

31 Mart seçimlerinde BTP ERZURUM büyükşehir belediye başkan adayı Ferit Aydemir oldu. BTP adayı Ferit Aydemir, ERZURUM büyükşehir belediye başkanlığı yarışında yüzde kaç oy aldı? ERZURUM büyükşehir belediyesini hangi aday kazandı? 31 Mart yerel seçimlerine büyük bir özveriyle hazırlanan BTP ERZURUM büyükşehir belediye başkan adayı Ferit Aydemir ile ilgili seçim sonuçları ve ERZURUM büyükşehir belediyesi aday yarışı bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Seçime AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, Vatan Partisi, SP, TKP, BBP, DP, HDP, BTP ve DSP olmak üzere 12 parti katıldı. BTP ERZURUM büyükşehir belediye başkan adayı Ferit Aydemir oldu. Seçim sonuçlarının açıklanması ile birlikte ERZURUM büyükşehir belediyesini kim kazandı? sorusu merak konusu oldu. ERZURUM aday yarışı ve ERZURUM seçim sonuçlarını merak ediyorsanız doğru adrestesiniz. İşte detaylar…

ERZURUM Seçim Bilgileri

  • ERZURUM büyükşehir belediyesi için toplam sandık sayısının 2.284 olduğu belirlendi.
  • ERZURUM büyükşehir belediyesi için açılan sandık sayısının ise 2.284 olduğu da netleşen bilgiler arasında.
  • ERZURUM büyükşehir belediyesi için katılım oranının ise % 81,35 ile kayıtlara geçtiği görülüyor
  • ERZURUM büyükşehir toplam seçmen sayısının ise 498.556 olduğu belirlendi.
  • ERZURUM büyükşehir belediyesi seçimi için oy kullanan toplam seçmen sayısının ise 405.591 adet olduğu da yine netlik kazanan bilgiler olarak karşımıza çıkıyor.

BTP ERZURUM Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferit Aydemir Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde BTP ERZURUM büyükşehir belediye başkan adayı olarak gösterilen Ferit Aydemir, ERZURUM yarışında % 0,49 oranında aldığı oy ile 6'nci oldu. Ferit Aydemir toplamda 1.902 adet oy sayısına ulaştı.

Ferit Aydemir Kimdir?

Ferit Aydemir seçim sonuçları

Ferit Aydemir, 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde BTP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu.

BTP ERZURUM büyükşehir belediyesi için yarışa giren diğer adayların da aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ferit Aydemir Erzurum Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title