Haberler

Feribotta hava aldırma bahanesiyle dışarı çıkarılan genç kıza otobüs muavini tecavüz etti

Güncelleme:

İstanbul'dan Kahta'ya gitmek için annesiyle birlikte otobüse binen genç kız kabusu yaşadı. Otobüsün Harem otogarına geçmek için bindiği feribotta muavin tarafından otobüsten hava almak için çıkarılan genç kız, tecavüze uğradı. Annesinin olayı öğrenmesinin ardından yakalanan şüpheli tutuklandı.

11 Ağustos'ta zihinsel engeli bulunan genç kız ve annesi İstanbul'dan Adıyaman Kahta'ya gitmek için bir otobüse bindi. Eminönü'nden Harem'e gitmek üzere araçlı vapura binen otobüs içindeki yolcular inerek feribotun üst kısmına geçti. Araçta genç kız ve annesi kaldı. Anne, kızının dışarı çıkmasına karşı çıktı.

HAVA ALDIRMA BAHANESİYLE ÇIKARDI

Sabah Gazetesi'nden Sema Alim Dalgıç'ın haberine göre, bu sırada otobüste muavin olarak çalışan Mehmet Erkan Ö. müştekinin yanına gelerek genç kızın hava alması için kendisine göz kulak olabileceğini söyledi. Anne de bunu kabul ederek mağdur genç kızı otobüsten çıkardı.

ASANSÖRDE İSTİSMAR

Şüpheli muavin bu sırada genç kızı asansöre doğru götürdü. Burada zorla kıyafetlerini çıkardı. Engelli kıza cinsel istismarda bulundu. Bunun üzerine genç kız korkarak bağırmaya başladı. Annesinin yanına döndü. Otobüs seyir halindeyken bir süre sonra annesine lavabo ihtiyacı olduğunu söyledi. Kızı ile birlikte lavaboya giden anne kızının istismara uğradığını anladı. Ne olduğunu sorduğunda ise büyük bir şok yaşadı.

Bunun üzerine hemen şüpheliden şikayetçi oldu. Olayla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Soruşturma kapsamında ifade veren şüpheli Mehmet Erkan Ö. suçlamaları kabul etmedi. Adli Tıp Kurumu tarafından mağdur genç kız hakkında rapor düzenlendi. Genç kıza yapılan istismar raporlara yansıdı.

TUTUKLANDI, AĞIR CEZA'DA YARGILANACAK

Tamamlanan soruşturma sonucunda şüpheli hakkında iddianame düzenlendi. Hazırlanan iddianamede, raporun mağdurun iddialarını destekler nitelikte olduğu ve şüphelinin suçtan kurtulmaya yönelik beyanlarına itibar edilmediği belirtildi.

Soruşturma kapsamında tutuklanan şüphelinin 'Nitelikli Cinsel Saldırı', 'Cebir Tehdit veya Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma' suçlarından cezalandırılması talep edildi. Şüpheli ilerleyen günlerde İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşına çıkacak.

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

İstanbul Kahta 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (59)

1234:

Nüfus arttı, insanlar azdı ar namus izzeti nefis kalmadı, kudurdu.Gelinen nokta : İDAM.

70
6
yanıtYanıtla
VANLI:

Muavine ceza verilmesi yetersizdirAynı zamanda muavini çalıştıran firmayadaceza verilmeli. çünkü bu firmalar çalıştıracaklarıkişileri mutlaka pisikolog testinden geçirmesi gerekir

55
9
yanıtYanıtla
istanbullu:

Muavini asalım, Firmanın nesuçu var ?

yanıt10
yanıt24
Casper:

Valla aga firmaninda sucu var tabi ki..sapkin adam hersekilde kendini belli eder bunu anlamak icin uzman olmaya gerek yok..Bence firmalar bu tarz olaylarda fislenmeli en azindan insanlar tercih etmez o firmayi yada iki kere dusunur.Zaten yerel firmaysa adiyamanlilar ipini ceker insallah.Muavinde umarim en agir cezayi alir.

yanıt2
yanıt1
Nokta:

Cocuk katillerine çocuk tecavuzculerine kadınları öldürenlere masum olduğu bilinmesine rağmen masum insanı öldürenlere insanları zehirleyen torbacilara idam kesin olarak gelmeli.idami bu ve benzeri suçlar için gelmesını destekleyenlerdenim.

59
2
yanıtYanıtla
müptezel:

kimse kafana silah dayayıp uyuşturucu satmıyor hatta almak için sen uğraşıyon tuzak değil seçim senin müslüman olmayı yada düzgün bi insan olmayı seçtiğin gibi

yanıt1
yanıt6
de:

İstisnalar illa ki vardır ama genel olarak muavinlere asla güvenmeyin, nerede bir serseri varsa bu işi yapıyor.

49
6
yanıtYanıtla
sadık:

Allah belanızı versin ulan kızımız eşimizi emanet edip otobüsle gönderiyoruz ne bu rezilik insanları işe alırken biraz daha dikkat etseniz iyi olur.

53
2
yanıtYanıtla
....:

Bu kadar düştünüz mü ya ? Nasıl bi fantazidir bu insanın aklı almıyor! Defolun gidin kimle yapıcaksanız yapın dışarısı bunu yapanlarla dolu. Milletin namuslu kızlarına hele de engelli olduğunu bildiğiniz bi kıza yapmayın artık . İdam edilsin bunlar artık durmayacaklar! Neyi bekliyorlar neyiii!!

44
2
yanıtYanıtla
Muhalif:

Cezaevi yetmez bu kisiye idam verilmeli..duyun artik vatandasin sesini idam ciksin artik yeterrrr

38
4
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title