Haberler

Ferhat Göçer, Kızı Yağmur'la İlgili İlk Kez Konuştu: Onu Çok Seviyorum

Güncelleme:

Şarkıcı Ferhat Göçer, bir süredir tartışmalı olduğu kızı Yağmur hakkında ilk kez konuşarak, "Benim iki evladım var. Onlarla aramızda her zaman tartışmalar olabilir ancak küslük olmaz." yorumunu yaptı.

Şarkıcı Ferhat Göçer, bir süredir tartışmalı olduğu kızı Yağmur hakkında ilk kez konuştu.

"BEN KIZIMI SEVİYORUM"

Dün gece Girne'deki Lord's Palace Hotel'de sahne alan Ferhat Göçer, misafirlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Üç saat sahnede kalan Göçer, eski ve yeni şarkılarından oluşan repertuvarıyla dinleyicilerinin kulaklarının pasını sildi.Sahne öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Ferhat Göçer, kızı Yağmur ile aralarında geçen tartışmayla ilgili ilk kez konuştu: "Benim iki evladım var. Onlarla aramızda her zaman tartışmalar olabilir ancak küslük olmaz. Daha önce sosyal medya hesabımdan bir açıklama yapmıştım fakat size ek olarak şunu söyleyebilirim. Konser sonrası yani yarın kızımın yanına gideceğim ve sorunlarımızı baba-kız konuşup halledeceğiz. Ben kızımı çok seviyorum."

Ferhat Göçer, Kızı Yağmur'la İlgili İlk Kez Konuştu: Onu Çok Seviyorum

NE OLMUŞTU?

Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programında şarkıcı Ferhat Göçer'in kızı Yağmur Göçer'in anlattıkları olay olmuştu. Yağmur Göçer, "Bir baba kızını, 8,5 ay neden aramaz, ben ona ne yaptım?" sözleriyle, babasına olan sitemini dile getirmişti. Kızının açıklamalarının ardından Ferhat Göçer geçen çarşamba günü basın toplantısı yapacağını duyurmuş sonra da iptal etmişti.

Ferhat Göçer, Kızı Yağmur'la İlgili İlk Kez Konuştu: Onu Çok Seviyorum

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ferhat Göçer Yağmur Göçer Girne Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (5)

OTTOMAN:

FERHAT SIKINTILI Bİ TİP KIZIDA SIKINTILI BÜYÜTMÜŞ İŞİN İÇİNDE PARADA VAR İKİ UCU BOKLU DEYNEK OLMUŞ YALAN DÜNYANIN BOŞ İNSANLARI

4
0
yanıtYanıtla
buddigidakka:

sen cahil bir adam değilsin annesiyle birlikte olduğunuz aile gibi olmaz. diyeceğim cezayı kısacaksın. annesinden boşanmamış olsan elin daha rahat olabili rdi. şimdi durumunuz daha hassas. alınganlığı fazla olabilir. bekleyen bir evladı aramakta gecikmek hiç olmaz.

1
1
yanıtYanıtla
Lottoberlusconi:

Bilader fok baliklari cok yanliz. He bide colanin 3 litreligi cikmis

1
0
yanıtYanıtla
Mertadam:

Aile iiskilerinin Medya üzerinden aciklanmasi milletin agzina säkiz olmak. ! Ivir zivir her konunun haber yapilmasi yüzünden Bulanacak Mide kalmadi

0
0
yanıtYanıtla
KARSEL ENERJİ:

HAYIRLISI OLSUN

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title