Haberler

Fenomen Reynmen, Çağla Demir ile yeni aşka yelken açtı

Güncelleme:

Sosyal medyada tanındıktan sonra kariyer basamaklarını birer birer tırmanan Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş'ın oyuncu Çağla Demir'le aşk yaşadığı ortaya çıktı. Reynmen ve oyuncu Farah Zeynep Abdullah ise kısa bir süre önce birlikte görüntülenmişlerdi.

Fenomen Reynmen, güzel oyuncu Çağla Demir ile yeni aşka yelken açtı. Çağla Demir ile Reynmen, dün Gazapizm konserini birlikte izlerken görüldüler.

TV100'ün haberine göre, Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş'ın oyuncu Çağla Demir'le aşk yaşadığı ortaya çıktı. Daha önce oyuncu Farah Zeynep Abdullah ile kameralara yakalanan sosyal medya fenomeni Reynmen, Miss Fashion güzeli Elif Yılmaz ile birlikte Bodrum'da yakalanmıştı.

FARAH'A AŞK İDDİALARI SORULMUŞTU

Geçtiğimiz günlerde de Farah Zeynep Abdullah'a Reynmen'le aşk iddiaları sorulmuştu. Farah Zeynep Abdullah ise "Yazılanlar doğru değil, hayatımda kimse yok" demişti.

Fenomen Reynmen, Çağla Demir ile yeni aşka yelken açtı

Fenomen Reynmen, Çağla Demir ile yeni aşka yelken açtı

Fenomen Reynmen, Çağla Demir ile yeni aşka yelken açtı

Fenomen Reynmen, Çağla Demir ile yeni aşka yelken açtı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Farah Zeynep Abdullah Gazapizm Reynmen Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (39)

SAÇMA SAPAN ŞEYLER !:

Reymen taktığı isimde yaptığı iş kadar saçma olan bu arkadaşın , ülke için ilime , bilime hiç bir katkısı olmamakla birlikte özentiden başka birşey değil ! Şimdiki nesil okuyup ilim irfan öğrenmek yerine , saçma sapan videolar çekip kolay yoldan para bulup lüx hayat yaşama peşinde çok yazık ! Samsunda çalıştığım fabrikaya işçi bulamıyoruz ! Neden ? Çünkü yeni nesil bu tipleri önce meşhur ediyor , sonra imrenerek izliyor sonra o yola baş koyuyor !

35
1
yanıtYanıtla
A:

Ne kadar tipsiz bi adam benimki daha şekilli açtım baktım şimdi

14
3
yanıtYanıtla
uCube:

İşin ilginç yanı da hemen sevgili yakıştırması yapmaları değil mi arkadaş? Neden iki dost, iki arkadaş konsere gidemez mi? ;))

10
6
yanıtYanıtla
Fatms:

Reynmen o kıza bakmaz bakarsada zevksiz ?????+?reynmenle yakismaz

1
14
yanıtYanıtla
Mahmut:

İsmine bakmadan kız olduğunu anladım zevksiz diyor bide ??

yanıt3
yanıt0
Cüneyt:

Çağla reymene baktıda reymen beğenmiyecek fenomen olmasa dönüp yüzüne bakmazsınız neyini abartıyosorsunuz.

yanıt4
yanıt0
ispirlidadas:

Ülkemin gündemini meşgul eden habere bak, Akdenize fransızla uçak gemisi yollur, savaş kapıda, yapılan habere bak. Bu ve bunun gibiler sadece gündemde olmak için bu tür davranışlarda bulunuyor. Kendini şarkıcı sanan şey ve onunla haberlere çıkan insan müsvettesi. Maksat gündemde olmak, biri müzik yapacam bak beni medyada da gör diyor, biride vucudumu sergileyim birileri de görsün belki meşhur olurum düşüncesinde. . . . . . . . .

12
2
yanıtYanıtla
A:

REYMENE DE BAKAN KADINA NE DİYİM BE KARDEŞ

11
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

Ülke iyice yozlaştı. Eskiden sanatçı yada artst bir tipi olurdu yakışıklı olurdu şuna bak ya bu çocuk 30 sene önce bu yaşlarda olsa yeminle mahalleye girse bunu mahalleden sopayla kovardık. 6 ay hapsi vardı eskiden olsa ve o dönemin kızları bunlara bakmazdı şimdiki kızlarda bunun gibi olduğundan birbirlerini buluyorlar.

8
2
yanıtYanıtla
Ali Veli:

Kıskandın mi

yanıt1
yanıt5
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title