Haberler

Fenomen gelin adayı Naz Mila, dans videosuyla sosyal medyaya damga vurdu.

Güncelleme:

Bir döneme damga vuran evlilik programlarıyla yıldızı parlayan ve sonrasında yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Naz Mila, sosyal medya hesabından dans ettiği anların görüntüsünü paylaştı.

KIVRAK DANSIYLA DİKKAT ÇEKTİ

Geçtiğimiz günlerde kendisine son model bir cip alan Naz Mila, dün akşam arkadaşlarıyla eğlenmeye gitti. Bir gece kulübüne giden Mila, kıyafet olarak iç çamaşırsız giydiği deri göğüs ve sırt dekolteli mini bir elbise tercih etti. Gecenin ilerleyen saatlerinde iyice eğlenen Mila, bir ara göğüslerini sallayarak dans etti. Göğüslerini sallarken frikik vermekten çekinen Mila, elleriyle de göğüslerini kapattı.

Fenomen gelin adayı Naz Mila, göğüslerini sallayarak dans etti

YORUMLARA KAPALI PAYLAŞTI

Her anını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Mila, kıvrak dansını da paylaşmayı ihmal etmedi. Videoya herhangi bir not düşmeyen Naz Mila, gönderisini yorumlara kapattı.

Fenomen gelin adayı Naz Mila, göğüslerini sallayarak dans etti

Fenomen gelin adayı Naz Mila, göğüslerini sallayarak dans etti

Fenomen gelin adayı Naz Mila, göğüslerini sallayarak dans etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Naz Mila Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500

Yorumlar (73)

Avni:

hadise seni seviyorum aşkım.

71
8
yanıtYanıtla
Avni:

tam benlik

56
8
yanıtYanıtla
beyaz zenci:

afiyet olsun kardes

yanıt19
yanıt6
Balcovalı:

Dün Ayşegülü gördüm o da beni gördü.Ayşegül bana aşık.

54
3
yanıtYanıtla
Cereno:

Ayşegül YAĞIŞMI.

yanıt48
yanıt6
Ayşegül:

Bırak peşimi ben evliyim.

yanıt4
yanıt19
Balçovalı:

Asıl sen bana bakma.İstesem seni val gibi tavlarım.Hem bana aşık olduğunu biliyorum.Sırf yuva yıkmamak için kendimi senden uzak tutuyorum.Şunu bil ki seninle ayrı dünyaların insanlarıyız.Beni unut Ayşegül..

yanıt103
yanıt1
Avni:

süt beyaz mis mis

42
6
yanıtYanıtla
ŞİZOİD BURHAN:

Tam güvenilecek bir kadın.tam bir aile kadını örneği.bundan anne de olur eş de.tam bir Anadolu kadını.

27
17
yanıtYanıtla
şizofren ferhan:

kardeş. dalganı geçmişsin gibi geliyor bana. ama haklısın. böyle habere böyle cevap.

yanıt8
yanıt0
Tüm 73 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title