Haberler

Fenomen Dizi Avlu'da Yapılan Hatalar İzleyiciyi İsyan Ettirdi

Güncelleme:

Star TV'nin en sevilen dizisi Avlu geçtiğimiz hafta yeni sezon bölümüyle ekranlara merhaba dedi. Ancak yeni bölümleri sabırsızlıkla beklenen dizide, yapılan hatalar seyirciyi çileden çıkardı.

Ekranlarda fırtına gibi esen ve başrollerini Demet Evgar, Ceren Monay ve Nursel Köse'nin paylaştığı dizi merakla beklenen yeni sezon bölümüyle seyircisiyle buluştu. Avlu'da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak sloganı ile başlayan dizide yapılan hatalar izleyiciyi çıldırttı.

SENARYOSU İZLEYİCİYİ ÇILDIRTTI

İlk sezonun son bölümünde Deniz tarafından defalarca bıçaklanan Kudret'in yaşıyor olması izleyiciyi adeta çıldırttı ve bu nasıl senaryosu eleştirilerine maruz kalan dizi sosyal medyanın da diline fena düştü.

Fenomen Dizi Avlu'da Yapılan Hatalar, İzleyiciye İsyan Ettirdi

"ŞİDDET EPEY FAZLA"

Şiddet dolu sahnelerini bol bol izleyeceğimiz dizi hakkında bir eleştiri de Milliyet Cadde yazarı Sina Koloğlu'ndan geldi. "Hikayesi demirparmaklıklarla örülü, sertlik, şiddet epey fazla. Vurması, kırması olmayan sahne yok gibi. Eleştirdiğimiz bu konuların 'Avlu'daki farkı, anlatacak bir hikayesinin olması ve bu karakterlerin öyküye gönlünü vermesi.

Fenomen Dizi Avlu'da Yapılan Hatalar, İzleyiciye İsyan Ettirdi

"PSİKOPATIN ÖNDE GİDENİ"

Bir Zerrin geldi, yeni cezaevi müdiresi, biraz abartılı da olsa, 'psikopatın önde gideni' halini öyle bir veriyor ki…

Fenomen Dizi Avlu'da Yapılan Hatalar, İzleyiciye İsyan Ettirdi

"ÖLMESİ GEREKEN OYUNCU KOMADAN ÇIKTI"

Nergis Öztürk, "Oyuncuyum" diyor. Ev ahalisi, Deniz'in (Demet Evgar) düşmanına salladığı bıçak darbeleri sonrası Kudret'in (Nursel Köse) ölmesi gerektiğini söyledi. Senaryo, komadan çıkardı.

Fenomen Dizi Avlu'da Yapılan Hatalar, İzleyiciye İsyan Ettirdi

"KARAKTERİ UNUTTURURUZ"

Hatta evde, "Bakalım hangi psikopat karakter gelecek?" diye konuşmaya başlamıştık. 'Bizim işimiz bu, size icabında unuttururuz tekrar Kudret'i, diziye monte ederiz' diyeceklerdir. Böyle sert bir dizinin yeri geldiğinde, en baba karakterleri bile öldürmesi, raconuna yakışırdı. Bu arada dövüş sahnelerinin her birinin özenli çekimi dikkat çekiyor.

Fenomen Dizi Avlu'da Yapılan Hatalar, İzleyiciye İsyan Ettirdi

"EV AHALİSİNE FAZLA SERT GELİYOR"

Ev ahalisi, uzun süre kalamıyor, fazla sert geliyor, bunu da belirteyim…"

Fenomen Dizi Avlu'da Yapılan Hatalar, İzleyiciye İsyan Ettirdi

Ayrıca Nursel Köse'nin canlandırdığı "Kudret Öztürk" karakterinin telefon görüşmesi gerçekleştirdiği sırada, arkada bekleyenler arasından bir kişinin peruk taktığı iddiası da sosyal medyada alay konusu oldu. Üstelik sosyal medyada peruk takan kişinin erkek olduğunun iddia edilmesinin ardından esprili paylaşımlar yapıldı.

Fenomen Dizi Avlu'da Yapılan Hatalar, İzleyiciye İsyan Ettirdi

Fenomen Dizi Avlu'da Yapılan Hatalar, İzleyiciye İsyan Ettirdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Demet Evgar Nursel Köse Fırtına Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (33)

reisss:

izlemeyin derim çocuklarada asla izletmeyin TÜRKİYEYİ bu diziler ve magazin programları mahvetti

15
1
yanıtYanıtla
avlu:

sen anlat karadeniz gibi ''''sapıkça'''' bir senaryo halka arz ediliyor hatırlatırım. avlunun senaryosu gayet yerinde. başarılar!

8
6
yanıtYanıtla
cemal:

kudretin oğlu cinayetten aranıyor ama annesi ile telefonda rahatça konuşuyor:)) valla pes.

13
1
yanıtYanıtla
nurcan d:

bizim çocuklarımız var biz izleyemiyoruz ve izletemiyoruz

12
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

YAYINDAN KALDIRILMALI

6
5
yanıtYanıtla
Rtük Nerdesin?:

Cezaevinde çalışan bir memur olarak söylüyorum. Dizide doğru olan hiçbir şey yok. Cezaevlerinde herşey kanun, tüzük ve yönetmelikle yürütülüyor. Türkiye''de şekil itibariyle buna benzer hiçbir cezaevi yok. Tutuklu ve hükümlülerde böyle serbestçe gezmiyorlar. Tamamen Amerikan tarzı senaryo işliyorlar.

11
0
yanıtYanıtla
BİLGİ:

ZATEN BU DİZİ YURTDIŞINDA DA ÇEKİLEN AYNI SENARYODAN ESİNLENMİŞTİR.

yanıt0
yanıt1
AHMET:

DOĞRU CEZAEVİNE GİRMİŞ BİRİ OLARAK SÖYLÜYORUM. SEN İNFAZ MEMURUNU TEHTİT EDECEKSİN HE

yanıt2
yanıt0
Mehmet Karagöz.:

Her türlü ahlaksızlığı diziler öğretiyor. Vay onların kıyametteki hallerine. . . .

8
3
yanıtYanıtla
fantazi yapma:

olanı gösteriyorlar. hiçbir zaman fantazilerindeki gibi insanımız ahlaklı değildi.

yanıt2
yanıt2
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title