Haberler

Fenomen Danla Bilic, Survivor yarışmacısı Cemal Can Canseven'in eğlenceli anlarını paylaştı

Fenomen Danla Bilic, şimdilerde Survivor'da yarışan yakın arkadaşı Cemal Can'ın uçakta dağıtılan battaniyeleri evine götürdüğünü söylediği bir videosunu ifşa etti.

Çektiği makyaj videolarıyla fenomen olan Danla Bilic'in en yakın dostu Cemal Can Canseven, şimdilerde TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'da yarışıyor. Her fırsatta arkadaşını çok özlediğini belli eden Bilic, Instagram hesabından Canseven ile birlikte olan bir videosunu paylaştı.

CEMAL'İN UÇAKTAKİ ANLARINI PAYLAŞTI

Şimdilerde karantinada olan Danla Bilic, Cemal Can'ın uçak yolculuğundan korktuğunu ve her yolcuya özel olarak verilen battaniyeyi eve götürdüğünü söylediği anların videosunu paylaştı. Cemal'in bu anları ise hayranlarının yüzünü güldürdü.

Fenomen Danla Bilic, Survivor yarışmacısı Cemal Can Canseven'in eğlenceli anlarını paylaştı

"SÜTLAÇ MI DANLA BİLİC Mİ?"

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan açık artırma oyununda sütlacı çok sevdiğini söyleyen Cemal Can, istediği tatlıyı yemek için diğer yarışmacılarla kıyasıya mücadele etmişti. Acun Ilıcalı ise sütlacı çok seven Cemal'e "Sütlaç mı Danla mı?" diye sormuştu. Kısa süreli düşünen Cemal Can ise "Danla Bilic" yanıtını vermişti.

Fenomen Danla Bilic, Survivor yarışmacısı Cemal Can Canseven'in eğlenceli anlarını paylaştı

DOĞAL HALLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

Doğal ve sempatik tavırlarıyla Survivor'un en dikkat çeken isimlerinin başında gelen Cemal Can Canseven'in ciddi bir hayran kitlesi bulunuyor. Hatta Cemal Can halk oylamasında sık sık birinci çıkıyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Danla Bilic Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (55)

Gemlikspor:

Danla, Cemal seni Yasin ile aldatiyor hem de herkesin gözüönünde jfhjffhh

12
62
yanıtYanıtla
Harşıtlı:

LAN SENİN BAŞKA İŞİN GÜCÜN YOKTA BUNLARIMI TAKİP EDİYORSUN GEVŞEK.

yanıt67
yanıt6
Alper:

Bu tiplerin ülkeye katkısı ne ?kimler bunları unlu yapıp bizim kültürümüzü yozlastiriyor

29
5
yanıtYanıtla
Vatandas:

Keske boyle sacmaliklar yerine daha bilimsel seyler yayinlayip cocuklari egitimden uzaklastiracaginiza , bilimsel haberlerle cocuklari ogrenmeye tesvik etseniz de gelecekte basimiza corona gibi seyler dadandiginda daha guclu bir topluma ve her sorun karsisinda cozumcu birden cok bilim insanimiz olsun.

yanıt9
yanıt0
Sanane:

Onların belki katkısı yok senin ne katkın var

yanıt8
yanıt6
CEMAL''CI:

Keşke oradaki yarışmacılar Cemal Can Cansever kadar delikanlı olabilse . Onun için oy potansiyeli yüksek

20
4
yanıtYanıtla
Avni:

evde kal türkiye.kurallara uy türkiye.sosyal mesafeyi koru türkiye..tv8 kapatılsın.habertürk kapatılsın.kuruluş osman haftada 3 kez yayınlansın.idam geri gelsin.sanna marin seni seviyorum aşkım.

21
2
yanıtYanıtla
Tankut:

Avni derece varmı elinin altında, varsa hemen ateşini ölç. :)

yanıt3
yanıt1
The end:

Berat Kandilinizi tebrik ederim.

19
0
yanıtYanıtla
Tankut:

Hayırlı Kandiller.

yanıt0
yanıt0
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title