Haberler

Fenerbahçeli Eski Yöneticiler Açılışta Buluştu

Fenerbahçeli eski yöneticiler, Tekirdağ'da özel bir firmanın şube açılışında biraraya geldi.

Fenerbahçeli eski yöneticiler, Tekirdağ'da özel bir firmanın şube açılışında biraraya geldi.

Rulman sektörünün önde gelen firmalarından biri olan Özevren Rulman Çerkezköy Şubesi'nin açılışı görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe eski Başkanvekili Vefa Küçük, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu eski üyesi Sadettin Saran, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu eski üyesi Köksal Özbek, Fenerbahçe Birleşik Grup Derneği Başkanı Aziz Yılmaz gibi ünlü isimlerin katıldığı açılışta, konuklarıyla yakından ilgilenen firma sahibi Aram

Markaroğlu "Ticaret hayatımda, biriktirdiğim en büyük sermayem, dostluklarım oldu" diye konuştu.

SARI-LACİVERTLİ AÇILIŞ

Açılışta kısa bir konuşma yapan Fenerbahçe Kulübü Eski Başkan Vekili Vefa Küçük, Özevren Rulman'ın sahibi Aram Markaroğlu ile olan dostluğunun çok eskiye dayandığını ifade ederek "Toplumda çok değerli insanlar vardır ve bu insanların değerleri genellikle yaptıkları işlerle de doğru orantılıdır. Değerli dostum Aram Markaroğlu'nu yaklaşık 25 sene önce Fenerbahçe Camiası içerisinde tanıdım. Kendisini tarif etmek için övgüde bulunmak yetmez. Çok değerli ve dürüst bir insandır. Daha önceki şubelerinin

açılışlarında da yer almıştık. İnşallah bu şubenin açılışı da diğer şubeleri gibi hayırlı ve bereketli olur. Kendisine şimdiden başarılar diliyor ve Allah utandırmasın, mahcup etmesin diyorum" ifadelerini kullandı.

"EN ÖNEMLİ SERMAYEM DOSTLUK"

Fenerbahçe Eski Başkan Vekili Vefa Küçük'ün konuşmasının ardından kürsüye çıkan Özevren Rulman'ın sahibi Aram Markaroğlu, kendisinden övgü dolu sözlerle bahseden Vefa Küçük'e teşekkürlerini sundu. Özevren Rulman'ın 30. yılını kutladığını ifade eden Markaroğlu, "İngiltere'de bir firmanın ömrü en az 100 yılken maalesef ülkemizde 30 yıl büyük bir başarı sayılıyor" diye konuştu.

Hayattaki en önemli sermayesinin dostluk olduğunu da vurgulayan Markaroğlu, "İnsanların para kazanması ve birikim yapması elbette ki çok önemlidir. Ancak ben ticaret hayatım boyunca en güzel birikimin 'dostluk' olduğuna inandım. Bugün beni kırmayarak şubemizin açılışına gelen değerli dostlarımı, maddi bir güçle, hiç kimse hiçbir yere götüremez. Ancak dostlarının hatırı için gelirler" şeklinde konuştu.

"BİZİ FENERBAHÇE BULUŞTURDU"

Hayatındaki en güzel dostlukları Fenerbahçe içerisinde kazandığını belirten Aram Markaroğlu; "Vefa Küçük, Mehmet Ali Aydınlar, Sadettin Saran ve burada olmayan nice dostumla Fenerbahçe platformu sayesinde tanıştım. Uzun yıllardır Fenerbahçe Camiasında olmama rağmen çizgimden şaşmadım ve bu duruşum sayesinde dostlarımın hala yanımda olduğuna inanıyorum" diye konuştu.

Aram Markaroğlu konuşmasının ardından plaket töreni için kürsüden ayrıldı.

Aram Markaroğlu, konuşmasının ardından sunucu Ercan Bostancıoğlu'nun sahneye çağırdığı konuklara tek tek plaketlerini takdim etti. Açılışta Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe Eski Başkan Vekili Vefa Küçük, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu eski Üyesi Sadettin Saran, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu eski Üyesi Köksal Özbek, Fenerbahçe Futbol Takımı eski oyuncusu Ergun Öztuna, Gazeteci ve Yazar Eyüp Karadayı, NSK Rulmanları Genel Müdürü Paul Cranston, Çerkezköy

Kaymakamı Ayhan Bayhan, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, Avukat Umur Yaşar, Radyo Spor Sunucusu Şekip Hazar plaketlerini Aram Markaroğlu'nun elinden aldı.

Plaket töreninin ardından tekrar konuşma yapan Özevren Rulman'ın sahibi Aram Markaroğlu Çerkezköylü sanayicilere seslenerek; "Bundan sonra Çerkezköy'de faaliyet gösteren sanayicilerimizin rulman temin etmek için İstanbul'a kadar gitmesine gerek kalmayacak. Ben ve çalışanlarım Çerkezköylü sanayicilerin hizmetindeyiz. Yaklaşık 30 yıldır Türkiye'de başarı ile yaptığımız işi Allah'ın izni ile Çerkezköy'de de başarı ile yürüteceğimizden hiçbir sanayicinin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.

Markaroğlu, konuşmasının ardından firma çalışanlarını ve konukları sahneye davet ederek geleneksel hale getirdikleri "Açılış Galası"nı gerçekleştirdi. Açılış Galasının ardından konuklarla beraber yenilen yemeğin ardından açılış sona erdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mehmet Ali Aydınlar Çerkezköy Tekirdağ Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title