Haberler

Fenerbahçe Ülker Şampiyonluğa Göz Kırptı

Beko Basketbol Ligi Play-off Final Serisi 4. Maçında Türk Telekom, Sahasında Fenerbahçe Ülker'e Normal Süresi 73-73 Berabere Sona Eren Maçta 96-94 Mağlup Oldu. Fenerbahçe Ülker, Bu Galibiyetle Durumu 3-1 Yaparken, Çarşamba Günü İstanbul'da Oynanacak Serinin 5. Maçını da Kazandığı Takdirde, 2007-2008 Sezonunu Şampiyon Olarak Tamamlayacak.

Beko Basketbol Ligi Play-off final serisi 4. maçında Türk Telekom, sahasında Fenerbahçe Ülker'e normal süresi 73-73 berabere sona eren maçta 96-94 mağlup oldu. Fenerbahçe Ülker, bu galibiyetle durumu 3-1 yaparken, çarşamba günü İstanbul'da oynanacak serinin 5. maçını da kazandığı takdirde, 2007-2008 sezonunu şampiyon olarak tamamlayacak.

Fenerbahçe Antrenörü Bogdan Tanjevic, maçın ardından yaptığı değerlendirmede, 5. maç öncesi avantaj yakaladıklarını belirterek, "Çok zor bir maç oldu. İki takımda çok iyi oynadı. Galibiyeti bizim hak ettiğimizi düşünüyorum. Artık avantajlı bir durumdayız. Yüzde 66'ya 34 gibi bir avantajımızın olduğunu düşünüyorum. Çarşamba günü de bugünkü tempomuzla oynayarak, şampiyon olmak istiyoruz" diye konuştu.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Uslu, kalite düzeyi çok yüksek bir maç oynandığının altını çizerek, "Çok güzel bir maç oldu. Tam maçı kaybediyorduk ki ortaya Kinsey çıktı ve giden maçı aldı. Çok üst düzey bir maç oldu. Türk Telekom da çok iyi basketbol oynayan güçlü bir takım. Bu işi İstanbul'da bitireceğiz" dedi.

Türk Telekom Basketbol Şubesi Sorumlusu Ersin Eroğlu ise, henüz ümitlerini kaybetmediklerini ifade ederek, "Çok kaliteli bir maç izledik. Son dakikaya 5 sayı farkla önde girmemize rağmen maçı kaybettik. Sporun içinde bu tür durumlar var. Ben oyuncularımı tebrik ediyor ve gözlerinden öpüyorum. Henüz her şey bitmedi. Oynayacağımız 5. maçı kazanıp, seriyi tekrar Ankara'ya taşımak istiyoruz. Bugün salonda 5 bin dışarıda ise daha fazla taraftar vardı. Ankara'ya bunları yaşatabiliyorsak, ne mutlu bize" ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertli basketbolcular, Ömer Aşık ve Ömer Onan, çekişmeli bir mücadelenin ardından salondan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirterek, serinin 5. maçını da kazanarak şampiyonluklarını ilan etmek istediklerini söyledi.

(EKO-AC-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title