Haberler

Fenerbahçe, Son Taktik Çalışmasını Yaptı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Fenerbahçe Basketbol Takımı'nın Mercedes-Benz Arena'da antrenman yapması Ricky Hickman'ın konuşması Ali Muhammed'in konuşması Jan Vesely'nin konuşması Fenerbahçe, son taktik çalışmasını yaptı THY Avrupa Ligi Dörtlü Final organizasyonunda yarın CSKA Moskova karşısında şampiyonluk mücadelesi verecek Fenerbahçe, karşılaşmanın son taktik provasını yaptı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Fenerbahçe Basketbol Takımı'nın Mercedes-Benz Arena'da antrenman yapması

Ricky Hickman'ın konuşması

Ali Muhammed'in konuşması

Jan Vesely'nin konuşması Fenerbahçe, son taktik çalışmasını yaptı

THY Avrupa Ligi Dörtlü Final organizasyonunda yarın CSKA Moskova karşısında şampiyonluk mücadelesi verecek Fenerbahçe, karşılaşmanın son taktik provasını yaptı.

Mercedes-Benz Arena'da gerçekleştirilen antrenman öncesi sarı-lacivertli basketbolcular Ricky Hickman, Ali Muhammed, Jan Vesely basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Sarı-lacivertlilerin ABD'li oyuncusu Hickman, çok büyük bir takımla final mücadelesi vereceklerini belirterek, "Bütün sezonu üst düzey geçirdiler. En iyi takım olmak istiyorlar. Fakat biz de istiyoruz. Bunun için de takım olarak birbirimize daha fazla yardım ederek iletişim içinde olmalıyız. Çok önemli bir noktadayız. Bu nokta kimin Avrupa'nın en iyisi olduğunu gösterecek." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin ABD asıllı Türk basketbolcusu Ali Muhammed, Avrupa'nın en iyi iki takımının finale karşı karşıya geleceğini vurgulayarak, "Zorlu bir maç olacak. İki takım da çok iyi defans yapıyor. Bu bir satranç karşılaşması gibi olacak. Maçın sonunda neler olacağını göreceğiz. Stratejisi iyi olan kupayı kazanacak." diye konuştu.

Çok garip bir maç oynayarak finale geldiklerini söyleyen Fenerbahçe'nin Çek basketbolcusu Jan Vesely, sarı-lacivertli taraftarlara seslenerek, "Yarı finalde maçın genelinde bizi desteklediler ama bazı anlarda suskunluk hakimdi. Uzatmada ise biz büyük destek verdiler. Finalde daha iyi olacak ve bizi sonuna kadar destekleyeceklerini düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Fenerbahçe yarın sabah şut antrenmanı yaparak maç saatini bekleyecek.

De Colo: "Çok zor bir final olacak "

Avrupa Ligi'nde bu sezonun En Değerli Oyuncusu (MVP) seçilen CSKA Moskova'nın Fransız yıldızı Nando de Colo ise çok zor bir maç olacağını belirtti.

De Colo, Fenerbahçe'nin iyi bir takım olduğunu anlatarak, "Çok zor bir final olacak. Bu final çok iyi bir sezon geçirmiş takıma karşı olacak. Kesinlikle çok zor geçecek. Takım olarak maça odaklanmaya ihtiyacımız var. Sıkı bir şekilde maç içinde çalışmaya devam etmeliyiz." diyerek düşüncelerini kaydetti.

Kaynak: AA / Spor

Jan Vesely Fenerbahçe Moskova Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title